Revanşa lui Niculescu: “Şi Leo mi-a dat trei când am debutat la Voluntari”

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
09/02/2018, 20:30
Revanşa lui Niculescu: “Şi Leo mi-a dat trei când am debutat la Voluntari”

Claudiu Niculescu spune că a avut mari emoţii pe margine şi că echipa sa ar fi putut câştiga la un scor chiar mai mare. Antrenorul celor de la Voluntari şi-a amintit că la debutul său la Voluntari a fost învins la Botoşani de echipa condusă atunci de Leo Grozavu.

“A fost unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din acest an, cu răsturnări de . Dar greu de trăit de pe bancă. Trebuia să închidem jocul de la pauză. A fost un meci cu de toate, mie nu mi-a plăcut cum s-au desfăşurat lucururile pe teren. Asemenea greşeli ne pot costa pe viitor.

Dacă marcam toate ocaziile, ar fi fost scor fluviu şi nu era corect. Sunt supărat pe începutul reprizei secunde. Am pus accent la pauză şi . El era desemnat să bată. Chiar dacă nu marcam golul victoriei, nu aveam ce să-i reproşez.

A reuşit o dublă şi a făcut cel mai bun meci al lui de când e aici. I-am stricat şi eu debutul lui Leo, cum şi el mi l-a stricat anul trecut. L-am felicitat, îi urez multă baftă, e un antrenor foarte bun”, a declarat Claudiu Niculescu la o televiuziune de sport. 

Cu două goluri marcate şi un penalty ratat, Adrian Bălan spune că s-ar fi simţit vinovat dacă echipa nu se impunea: “A fost un teren greu, un meci de luptă, dar şi spectaculos. Mă bucur că m-a scos Voicu, îi dau o bere. Eu am ratat penalty, e bine că până la urmă am obţinut victoria. A fost un conflict cu un jucător de la Timişoara, nu are rost să mai discut despre asta”.

Închide ×