News

Poliția Română, mesaj inedit de Sf. Constantin și Elena! Postarea care s-a viralizat imediat

21.05.2019 | 17:15
Politia Romana mesaj inedit de Sf Constantin si Elena Postarea care sa viralizat imediat
Poliția Română postează mesaje amuzante pe Facebook. Sursa foto:DCNews

Ziua de 21 mai este foarte importantă pentru toți credincioșii. Astăzi îi sărbătorim pe cei care poartă numele sfinților Constantin și Elena, ocazie cu care internetul a fost invadat de postări cu urări, care mai de care mai emoționante, sau chiar amuzante.

Poliția Română, urare plină de umor pentru sărbătoriții zilei

Este și cazul Poliției Române, care nu a putut rata ocazia de a marca această zi într-un mod cât se poate de special. Pe pagina de Facebook a instituției a fost postată o scurtă poezie prin care, oamenii legii le transmit toate gândurile bune celor care își serbează astăzi onomastica, îndemnându-i totodată, cu umor, pe cei mai petrecăreți dintre sărbătoriți, să consume vinul în mod responsabil.

Că-i Elena, Constantin, 
Leana, Nuți sau Costin
La mulți ani noi vă dorim!
Și cu vin cât mai puțin!

Vinu-i bun, bată-l amaru’,
Curge bine cu paharu’,
Nu se pupă cu volanul,
Când venim cu girofarul”

Poza publicată pe pagina de Facebook a Poliției Române, în ziua Sfinților Constantin și Elena.
Poza publicată pe pagina de Facebook a Poliției Române, în ziua Sfinților Constantin și Elena.

Postarea a devenit rapid virală

Internauții au recepționat și apreciat totodată mesajul, întrucât postarea a devenit în cel mai scurt timp virală, fiind distribuită masiv de utilizatorii rețelelor de socializare. Mai mult decât atât, poza aleasă de cel care administrează pagina de Facebook a Poliției Române a făcut deliciul românilor, care s-au întrecut în comentarii amuzante.

În imagine se poate observa cum un agent al Poliției Rutiere privea cum un șofer teribilist  se apropia cu repeziciune.  Judecând după expresia de pe chipul omului legii, șoferul în cauză conducea cu o viteză ce depășea cu mult limita legală.

Şi dacă mă uit mai bine, Constantine, Constantine, albastră-i cămaşa pe tine. La mulți ani şi vouă, Constantini şi Elene în cămăşi albastre!” , sau „Tare simpatici imi sunteți. Felicitari celui/celei ce se afla in fata computerului ??
La multi ani ✌️✌️” 
, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților, mulți dintre ei demonstrându-și talentul de a compune versuri amuzante pe rețelele de socializare.