Fotbal intern

Polonezul Lukasz Gikiewicz, probleme mari înainte să semneze cu FCSB. “Am depus actele la FIFA să-l suspende!”

01.08.2019 | 15:58
Polonezul Lukasz Gikiewicz probleme mari inainte sa semneze cu FCSB Am depus actele la FIFA sal suspende

Polonezul despre care Gigi Becali a anunțat că va semna cu Lukasz Gikiewicz are probleme mari înainte să ajungă sub comanda lui Bogdan Andone la FCSB. Conform avocaților jucătorului, Lukasz a fost sub contract cu Gaz Metan pentru căteva zile, dar medieșenii nu l-au tratat așa cum se aștepta fotbalistul. Mai mult, agentul Andrei Balmos a dezvăluit că a mers la FIFA pentru a cere suspendarea polonezului pentru că a negociat cu FCSB.

Polonezul Lukasz Gikiewicz, probleme mari înainte să semneze cu FCSB

“Mă pregătesc să urc în avion. Eu am depus azi actele la FIFA să îl suspende pe jucător. A negociat cu Steaua fără știința mea”, a spus agentul Andrei Balmos, cel care l-a dus pe Lukasz Gikiewicz la Gaz Metan.

“Contractul oferit de club nu avea nevoie de semnături. Jucătorul a acceptat pe mail, deci – conform legilor FIFA și legilor elvețiene – contractul devenea valid. Comunicarea și oferta au fost trimise de Valentin Iordănescu (n.r. verișorul lui Edward Iordănescu). Metadata din documente arată clar că actele erau trimise de el”, a spus Gheorghi Gradev, avocatul bulgar care îl reprezintă pe Lukasz Gikiewicz în scandalul cu Gaz Metan, conform Gsp.ro.

Bucuria lui Lukasz Gikiewicz. Polonezul, probleme înainte să semneze cu FCSB
Bucuria lui Lukasz Gikiewicz. Polonezul, probleme înainte să semneze cu FCSB

Ce spune avocatul bulgar despre situația lui Gikiewicz

“Jucătorul s-a lovit de o situație penibilă. A ajuns la Mediaș, la bază, dar acolo cei de la club au spus că el nu are de fapt niciun contract cu Gaz Metan și că nu are ce căuta acolo. L-am contactat pe Valentin Iordănescu, dar el a spus că oferta primită de jucător în numele clubului era falsă. A insinuat că a fost întocmită de impresarul Andrei Balmos. E o minciună întrucât avem dovezi clare privind comunicarea ofertei chiar de către Iordănescu.

În plus, contractul oferit lui Lukasz este identic-identic cu cele semnate de jucătorii străini de la Gaz Metan. Vom cere compensații la FIFA. Nu vă pot spune suma. O să-l sun și eu pe Balmos. Nu poate să facă nimic la FIFA. Impresarii nu mai au putere de 4 ani. Jucătorul putea să negocieze singur cu cine voia indiferent dacă a dat mandat altcuiva”, a mai spus Gradev pentru sursa citată  mai sus.