Sporturi

7 Ponturi Pariuri pentru U Craiova – Gaz Metan. Cea mai mare cotă e 4,75!

19.12.2018 | 14:06
7 Ponturi Pariuri pentru U Craiova  Gaz Metan Cea mai mare cota e 475

Astăzi avem primul meci din ultima etapă din 2018 în Liga 1. Pentru a sărbători cum trebuie ultimele meciuri din campionatul nostru ți-am selectat 7 ponturi pariuri pentru CSU Craiova – Gaz Metan, programat în această seară de la ora 20:00. Oltenii au de spălat rușinea din meciul cu Dinamo din Ștefan cel Mare, atunci când au pierdut cu 0-3.

Vezi cele cinci ponturi pariuri de la  de la meciul CSU Craiova – Gaz Metan AICI. E posibil ca, totuși, craiovenii să se ”scoată” pentru că întâlnesc o formație a Mediașului extrem de modestă în această perioadă a anului. Mai exact, Gazul are o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie, timp în care a înregistrat două înfrângeri și trei rezultate de egalitate. Mai mult de atât, în acest interval, apărarea a fost vraiște, media fiind de două goluri încasate pe meci. ”Afară” s-a ținut, totuși, tare. A pierdut doar o dată în ultimele 7 meciuri, 1-2 cu FCSB drept gazdă.

VERIFICĂ un pont de 4,85 pentru meciul din Liga 1

Restul ponturilor pentru CSU Craiova – Gaz Metan

Verifică AICI restul pronosticurilor de la partida CSU Craiova – Gaz Metan. CSU Craiova a avut o singură lacună în ultima perioadă. Acel 0-3 din Ștefan cel Mare. Nimic nu anunța acest insucces, mai ales că oltenii aveau o serie de 3 victorii consecutive: 1-0 cu Dunărea Călărași, 3-1 cu Concordia Chiajna și 3-1 cu FC Botoșani. Precedentul meci direct dintre cele două echipe s-a terminat cu victoria Mediașului, scor 3-2. Pe terenul Craiovei, Gazul n-a reușit nicio victorie până în prezent! Aici ai cele 5 ponturi pariuri pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan.