Sporturi

7 Ponturi Pariuri pentru Europa League și două cote pauză/final

29.11.2018 | 14:58
7 Ponturi Pariuri pentru Europa League si doua cote pauzafinal

Pentru astăzi avem un total de 7 ponturi pariuri pentru Europa League, plus două cote pauză/final cu un factor de multiplicare de 14,28. Atenție! Faza grupelor a fost ticsită de surprize, așa că trebuie să fii atent la orice îți spune intuiția. Noi am încercat să ocolim toate potențialele surprize din această seară, însă este posibil să ne fi scăpat una-două. Din acest motiv, recomandăm să recurgi la propria intuiție.

Verifică primele 7 Ponturi Pariuri pentru Europa League AICI.Toate aceste predicții au fost puse pe un bilet care are strânsă legătură cu golurile. Toate cele 7 partide pe care le-am luat în calcul: Leverkusen – Ludogoreț Razgrad, AC Milan – Dundelage, FC Zurich – AEK Larnaca, Rosenborg – Celtic, Apollon Limassol – Lazio, Rangers – Villarreal și Standard – Sevilla, am mizat numai pe numărul de reușite. Cota cea mai mare de pe biletul pe goluri este generată de partida FC Zurich – AEK Larnaka.

  • Verifică AICI Biletul pe Goluri de astăzi, în Europa League

Două cote pauză/final pentru Europa League

Ponturile  pauză/final din Europa League le poți găsi AICI. Cele două meciuri pe care am ales să mizăm pe celebrele pariuri pauză / final sunt Salzburg – Leipzig și Rosenborg – Celtic. Fiind vorba despre o intâlnire între surorile Red Bull, aticipăm un rezultat ceva mai ”prietenos”, care ar putea să favorizeze echipa oaspete. Salzburg are 4 victorii din tot atâtea posibile și este 99 % calificată mai departe. În schimb, Leipizg are nevoie de un succes pentru a se departaja de Celtic, formație care are același număr de puncte: 6.