Porţia de rîs de anul acesta: cele mai bune comedii în 2016

Cu toţii avem nevoie să vedem o comedie ocazional, în defavoarea filmelor profunde. V-am pregătit o listă cu cele mai bune filme de comedie în 2016, şi, deşi unele nu au fost lansate încă,...
09.04.2016 | 13:06
Portia de ris de anul acesta cele mai bune comedii in 2016
ADVERTISEMENT

Cu toţii avem nevoie să vedem o comedie ocazional, în defavoarea filmelor profunde. V-am pregătit o listă cu cele mai bune filme de comedie în 2016, şi, deşi unele nu au fost lansate încă, nu-i rău să ştiţi la ce să vă aşteptaţi. De asemenea, poţi consulta şi lista noastră cu cele mai bune comedii din 2015.

Cele mai bune filme de comedie în 2016 – Deadpool

Poate că era previzibil faptul că lista noastră cu cele mai bune comedii din 2016 va începe cu Deadpool, cel mai fraier supererou din curtea şcolii. Puteţi citi review-ul nostru complet aici, dar vă spunem că dacă vreţi să vă destindeţi într-o seară, e o opţiune excelentă. Deadpool face parte din universul Marvel şi a apărut în comics prin anii ’90. Nu e chiar supereroul clasic, cu principii morale bine definite şi plin de intenţii bune în ceea ce priveşte salvarea omenirii. E mai degrabă un antierou. Unul instabil psihic, nevrotic, care vorbeşte încontinuu şi care pare mai degrabă imaginat ca o satirizare a tuturor calităţilor pe care le-ai aştepta în mod normal la un supererou. În plus, face glume proaste, dar genul de glume proaste la care ai râde cu lacrimi.

ADVERTISEMENT

Cele mai bune comedii în 2016 – Zootropolis

Indiferent de vârstă, nu au cum să nu îţi placă animaţiile, mai ales cele bine făcute. Zootropolis este o producţie Disney, iar în echipa de producţie şi regie se regăsesc oameni care au lucrat şi la filme precum Wreck It Ralph, Frozen sau Big Hero 6. Filmul porneşte din start cu un mare avantaj, la care se adaugă şi vocile unor actori precum Ginnifer Goodwin, Jaons Bateman sau Idris Elba. Povestea aduce în prim plan o societate în care animalele au trăsături umane şi trăiesc ca oamenii. Au locuri de muncă, bani, haine, instituţii şi, bineînţeles, infractori.

Cele mai bune comedii în 2016 – Everybody Wants Some

Ştim că şi tu ţi-ai trăit visul adolescentului rebel, care se simte neînţeles de adulţi şi vrea pur şi simplu să scape de autoritatea lor, pentru a face ce îi trece prin cap. Poate încă nu ai trecut peste etapa aceea. În orice caz, filmul ăsta chiar merită o porţie de râs, într-o seară de weekend. Bonus: toată lumea e îmbrăcată în stilul anilor ’70-’80.

ADVERTISEMENT

Cele mai bune comedii în 2016 – How To Be Single

Poate că treci printr-o despărţire dureroasă şi nu ai chef de nimic în afară de mâncat ciocolată şi plâns. Ei bine, asta nu e chiar cea mai bună strategie, şi chiar dacă totul trece odată cu timpul, poate că ar fi o idee bună să îi dai şi tu un mic impuls. Dacă nu eşti chiar tipul de om aventurier şi nici nu ai în plan să devii prea des, poţi măcar să te amuzi la cum o fac alţii. Comedia „How To Be single” e surprinzător de reuşită, şi în plus, ai ocazia să o vezi pe actriţa din Fifty Shades of Grey jucând un rol care nu o să ţi se pară penibil. Chiar dacă nu suntem neapărat fanii genului, „How To Be Single” e una dintre cele mai bune comedii din 2016, cel puţin până acum.

Cele mai bune comedii din 2016 – Dirty Grandpa

Avem din start un motiv bun pentru care ar trebui să vezi filmul ăsta: Robert de Niro. Şi dacă eşti fată şi îţi plac ochii albaştri, pune-l la socoteală şi pe Zac Efron. Glumele din filmul ăsta se învârt, evident, în jurul sexului, şi avem de-a face cu un bunic nerăbdător să îşi reînceapă aventurile, după ani buni de abstinenţă. Dick, bunicul, şi Jason, nepotul, sunt cea mai atipică pereche de bunic-nepot: în timp ce bunicul e gata să ia din nou viaţa în piept şi să agaţe tinere, nepotul se îmbracă şi se poartă de parcă ar fi deja pensionat. Da, o să râzi, uită-te la film.

ADVERTISEMENT

Citeşte mai mult pe www.playtech.ro