Fotbal intern

Portughezii scriu de problemele lui Diogo Salomao la FCSB: “Are viaţă grea!” Ce au descoperit despre Panţîru

17.08.2019 | 15:19
Portughezii scriu de problemele lui Diogo Salomao la FCSB Are viata grea Ce au descoperit despre Pantiru

Diogo Salomao este pe lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB, iar portughezii au aflat de problemele mijlocaşului care a jucat în trecut şi la Dinamo Bucureşti. În plus, jurnaliştii lusitani au scris şi despre episodul controversat din viaţa lui Ionuţ Panţîru, eroul vicecampioanei României în returul cu Mlada Boleslav. FCSB şi Vitoria Guimaraes se vor duela în play-off-ul Europa League, iar portughezii au început să analizeze echipa lui Gigi Becali.

Ce au scris portughezii despre problemele lui Diogo Salomao la FCSB

Imediat după meciul Mlada Boleslab – FCSB 0-1, Gigi Becali a anunţat că Diogo Salomao nu va mai juca pentru formaţia roş-albastră. “Pe Salomao nu ştiu când o să mai putem să-l vedem. L-am luat să-l vedem acum, cât erau ceilalţi accidentaţi. Salomao peste un an îşi va termina contractul şi se duce cu Dumnezeu. Ce să facem?”, a spus Gigi Becali.

Jurnaliştii portughezi de la A Bola au scris despre problemele pe care Diogo Salomao le are la FCSB. “Diogo Salomao are viaţă grea. Cu doar câteva zile distanţă de turul cu Vitoria Guimaraes, FCSB, noul nume al echipei Steaua Bucureşti, traversează o criză cu un jucător portughez: Diogo Salomao. Transferat în urmă cu o lună, după un periplu în Arabia Saudită, atacantul portughez a fost vizat de controversatul patron al echipei, Gigi Becali”, au notat cei de la A Bola.

Ce au descoperit portughezii despre Panţîru (sursă foto: sportpictures.eu)
Ce au descoperit portughezii despre Panţîru (sursă foto: sportpictures.eu)

Trecutul tumultos al lui Ionuţ Panţîru a ajuns subiect de ştire în Portugalia

În perioada petrecută la Poli Iaşi, Ionuţ Panţîru a făcut videochat pentru a-şi ajuta mama bolnavă, iar portughezii au descoperit acest episod din viaţa celui care a marcat gol calificării în returul cu Mlada Boleslav“Jucătorul senzaţie de la FCSB a jucat în videoclipuri porno pentru a strânge bani să-şi ajute mama bolnavă. Ionuţ Panţîru a ratat mai multe transferuri din această cauză”, au scris jurnaliştii de la Record.

Imediat după ce a semnat cu FCSB, Ionuţ Panţîru a recunoscut episodul controversat. “Fac parte din trecutul meu, au fost nişte greşeli pe care le-am făcut în trecut, dar duhovnicul pe care îl am m-a învăţat cu ce putere cad, cu aceeaşi putere să mă ridic. Sincer, nu mă interesează ce se vorbeşte, doar aştept debutul şi aştept să îmi fac treaba cât mai bine pentru a-mi ajuta echipa să câştig”, a spus fotbalistul de 23 de ani.