Fotbal intern

Porumboiu l-a desființat pe Balaj după penalty-ul acordat de Colțescu! “Cred că era dopat şi el. I-au rămas amintiri prea tari despre CFR! Păcat că a fost arbitru”

30.04.2019 | 15:12
Porumboiu la desfiintat pe Balaj dupa penaltyul acordat de Coltescu Cred ca era dopat si el Iau ramas amintiri prea tari despre CFR Pacat ca a fost arbitru

Adrian Porumboiu nu a scăpat ocazia și l-a desființat pe Balaj după penalty-ul acordat de Colțescu! Numit de curând președinte la Agentia Naţională Antidoping în locul Grazielei Vâjială, Balaj a fost de acord cu centralul partidei CFR – Viitorul, despre care a spus că a acordat corect lovitură de la 11 metri. Fostul finanțator al Vasluiului s-a supărat rău după declarația lui Balaj. „Eu sunt stupefiat de ce s-a întâmplat. 

Porumboiu l-a desființat pe Balaj după penalty-ul acordat de Colțescu!

Cred că doar arbitrul tonomat Colţescu putea să dea un asemenea penalty. Mă mir şi că un fost arbitru, care acum se ocupă de dopaj (n.r. – Cristian Balaj), poate spune asta. Cred că era dopat şi el! E opinia lui, dar dacă te chemi Cristi Balaj şi spui că acea fază a fost 11 metri, înseamnă că ţi-au rămas amintiri prea tari despre CFR Cluj. Ce să facă apărătorul? Să fugă din calea lui Omrani? Nu l-a atacat, că altfel nu mai lovea mingea. 

Nu e nimic în neregulă. Sunt siderat să aud asemenea declaraţii din partea unui fost arbitru cu anumită cotă. Nu a văzut bine şi e păcat că a fost arbitru. Eu n-am văzut un penalty mai aiurea de atât. A intervenit tonomatul pentru a ieşi melodia care trebuia. Sunt perfect obiectiv”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Pro X atunci când a fost chestionat despre faza penalty-ului controversat din CFR – Viitorul.

Porumboiu l-a desființat pe Balaj după penalty-ul acordat de Colțescu! Fază de joc
Fază de joc la capătul căreia Sebastian Colțescu a indicat punctul cu var

Ce a zis Cristi Balaj despre faza penalty-ului

“Părerea mea este că e penalty. E mai mult penalty, deși e o fază interpretabilă. Am avut aceste discuții și cu Kyros Vassaras la un curs, exact despre faze de acest gen“, declara Cristi Balaj la puține momente după încheierea meciului. A fost contrazis însă și de Ion Crăciunescu. “La județ se dă penalty, dar este un contact involuntar. Să nu confundăm atacurile întârziate cu așa ceva. Nu se poate pune problema. 

Nu a fost fault, nu poți să dai penalty la așa ceva. E un contact normal, nu poți să-ți oprești piciorul la așa ceva”, a zis și Ion Crăciunescu, și el mergând pe ideea că Sebastian Colțescu a greșit grav atunci când a arătat punctul cu var.

  • 66 este minutul în care s-a petrecut faza incriminată de Porumboiu în partida CFR – Viitorul