News

POT de 10.000.000 € pentru doi stelişti! Vezi care este PLANUL ascuns al jucătorilor

FANATIK vă dezvăluie în detaliu planurile lui Tătăruşanu şi Bourceanu privind noile destinaţii...
15.11.2013 | 21:30
POT de 10000000 E pentru doi stelisti Vezi care este PLANUL ascuns al jucatorilor

FANATIK vă dezvăluie în detaliu planurile lui Tătăruşanu şi Bourceanu privind noile destinaţii

* Cuvintele cheie sînt fraţii Becali, angajamente grase semnate vara viitoare, la echipe de top şi bani mulţi la semnătură, din postura de jucători liberi de contract. TOTUL cu o condiţie majoră: să elimine Grecia şi să meargă la Rio!

Fanii Stelei s-au împăcat deja cu ideea că Alex Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu, primii doi căpitani ai Stelei, vor părăsi, liberi de contract, formaţia din Ghencea! Este cert că nici Bourceanu, nici Tătăruşanu nu îşi vor prelungi contractele scadente în vară. Steliştii se vor folosi totuşi de cei doi pînă în ultima zi de angajament, iar jucătorii trag tare pentru a evolua cît mai bine pînă în vară la echipa de club, dar, mai ales, ca România să se califice la Campionatul Mondial din Brazilia!

Dacă Piţi ne duce la Rio, cei doi ţintesc, din postura de jucători liberi de contract şi participanţi la CM, semnarea chiar în timpul mondialului a unor contracte foarte bune, la echipe de top din Europa, care le-ar aduce în jur de cinci milioane de euro fiecăruia!

Fraţii au mirosit „prada”

Conform culiselor din fotbalul românesc, personajele principale în îndeplinirea planului sînt Giovani şi Victor Becali, între fotbaliştii în cauză şi agenţi avînd loc primele mutări pentru a le crea impresarilor culoarul necesar pentru a discuta cu echipele interesate şi a detecta altele noi care să îndeplinească condiţiile financiare ale actualilor stelişti. FANATIK vă prezintă planul cu care cei doi titulari ai naţionalei speră ca în vară să prindă potul cel mare, care le-ar asigura viitorul lor şi al copiiilor lor!

A scăpat de fostul impresar. În umbră e Victor Becali!

www.fanatik.ro a prezentat pas cu pas situaţia din ultima vreme a lui Ciprian Tătăruşanu, care a primit oficial şi girul lui Gigi Becali de a-şi stabili singur viitorul, chiar dacă goalkeeper-ul român nu doreşte prelungirea contractului, Laurenţiu Reghecampf dezvăluind dorinţa latifundiarului din Pipera. „Gigi e incredibil! E primul om din fotbalul românesc care lasă doi jucători de o asemenea valoare să îşi aleagă singuri viitorul”, dezvăluia, în exclusivitate la FANATIK SHOW, tehnicianul Stelei. Bucurîndu-se de girul patronului stelist, dar şi de cel al staff-ului din Ghencea, Tătăruşanu a făcut următoarea mutare, rupînd înţelegerea cu impresarul Florin Iacob. Apropiaţii dezvăluie că această decizie are în spate dorinţa portarului de 27 de ani ca următorul contract cu o formaţie puternică din străinatate să fie negociat de o persoană influentă şi cu relaţii în campionatele de top din Europa, fraţii Becali fiind, în viziunea fotbalistului, singurii care pot să îi obţină un contract fabulos.

Cum ar cîştiga fiecare minim 5.000.000 de euro vara viitoare

1.000.000 de euro la semnătură, liber de contract

3.000.000 de euro salariul pe 4 ani de contract cu noua echipă (750.000 anual)

1.000.000 de euro din bonusurile de performanţă

Evită orice discuţie legată de viitor

„Subiectul legat de prelungirea contractului mă priveşte doar pe mine şi conducerea clubului. Nu e treaba voastră!”, declara Tătăruşanu, la scurt timp după ce FANATIK dezvăluia ruptura jucătorului de fostul său impresar. „Ciprian ştie că acesta este un moment favorabil pentru a semna un contract foarte avantajos pentru el atît din punct de vedere financiar, cît şi sportiv. Va pleca liber de contract de la Steaua, va fi folosit pînă în ultima clipă, ceea ce înseamnă că va juca la un nivel înalt, iar dacă România se califică la Campionatul Mondial din Brazilia, cota sa va creşte vertiginos. Ar fi un jucător la mare căutare, pentru că puţini sînt jucătorii liberi de contract în timpul Campionatului Mondial! Astfel, ar obţine o sumă imensă totală din noul contract”, au dezvăluit apropiaţi de-ai lui Tătăruşanu.

Planul diabolic prin care vor să-l fure pe Alex Prodancei!

Pe acelaşi algoritm mizează şi Gatusso din Ghencea! Alex Bourceanu îşi încheie contractul cu Steaua în vară şi nu vrea în ruptul capului să mai semneze o nouă prelungire, cu toate că oferta lui Gigi Becali a fost mai mult decît OK pentru campionatul României: 350.000 de euro la semnătură şi o medie salarială lunară de 23.000 de euro pentru încă trei ani de contract!

Mai mult decît atît, Bourceanu este vînat de fraţii Becali! Impresarii, care nu obişnuiesc să discute de jucătorii pe care nu îi au sub contract, nu ratează nici o ocazie să vorbească public despre situaţia contractuală a închizătorului. De ce? Pentru că Bourceanu prezintă interes, este o marfă vandabilă, mai ales din postura de liber de contract, iar cei doi fraţi îi fac marcaj strîns…

I-au dovedit că nu se poate transfera fără ei

Bourceanu este reprezentat de Anamaria Prodan, unul dintre cei mai în vogă şi influenţi impresari din campionatul românesc. Cu toate acestea, fraţii Becali fac tot ce pot ca să îl deturneze pe Bourceanu şi să îl convingă să rupă contractual cu sexy-impresara! Lucru greu de realizat prin prisma relaţiei de familie care există între jucător şi Anamaria Prodan, dar care nu l-au speriat pe Becali! Ultimele evenimente petrecute în jurul posibilităţii ca închizătorul Stelei să ajungă la Fiorentina s-au dorit a fi, de fapt, un mesaj din partea fraţilor Becali pentru căpitanul din Ghencea.

Prade, asistentul prietenului Baldini

Mai exact, după ce posibila trecere a lui Bourceanu la fosta formaţie a lui Adrian Mutu a prins contur, deloc întîmplător, directorul formaţiei din Florenţa, Daniele Prade, a ieşit în presa românească şi a infirmat interesul grupării toscane pentru fotbalistul român, lucru rar întîlnit în lumea fotbalistică profesionistă, în plin campionat! Conform oamenilor din anturajul Stelei, totul a fost cauzat de fraţii Becali, Victor Becali vorbind public despre declaraţia oficialului italian. Daniele Prade nu este nimeni altul decît fostul asistent de la Roma al lui Franco Baldini, omul apropiat fraţilor, prin care s-au realizat transferurile lui Chivu la Roma şi Chiricheş la Tottenham!

„V-am zis că Fiorentina nu-l vrea?”

„V-am zis că Fiorentina nu-l vrea? Au fost doar poveşti cu transferul lui Bourceanu la Firenze”, a fost prima declaraţie a lui Victor Becali, după reacţia oficială a lui Prade!

Ce va decide Bourceanu în viitor rămîne de văzut! Un lucru este cert. Gatusso din Ghencea va mînca pămîntul în barajul cu Grecia care i-ar aduce nu doar un Mondial în CV, ci şi circa 5 milioane de euro în cont, sumă ce rezultă din banii la semnătură, salariul pe cei 3-4 ani ai noului contract şi bonusuri, contract pe care ar urma să-l semneze în vara viitoare, chiar în timpul Campionatului Mondial!

 

Transferurile-etalon ale românilor după Mondialul din 1994

Dan Petrescu – transferat în iulie 1994 de la Genoa la Sheffield Wednesday

Bogdan Stelea – transferat în iulie 1994 de la Rapid Bucureşti la Samsunspor

Tibor Selymes – tranferat în iulie 1994 de la Dinamo la Cercle Brugge

Gică Popescu – transferat în iulie 1994 de la PSV Eindhoven la Tottenham

Gică Hagi – transferat în iulie 1994 de la Brescia la Barcelona

Ilie Dumitrescu – transferat în iulie 1994 de la Steaua la Tottenham

Gică Craioveanu – transferat în iulie 1994 de la Universitatea Craiova la Real Sociedad