Sporturi

Momente de groază pentru Potec! Tatăl ei a fost rănit grav într-un accident rutier

Fosta campioană olimpică la nataţie Camelia Potec trece prin momente dificile după ce tatăl ei, Grigore Potec, a fost grav rănit într-un accident rutier produs pe DN 1 B Buzău-Ploieşti, în...
10.10.2017 | 08:22
Momente de groaza pentru Potec Tatal ei a fost ranit grav intrun accident rutier
ADVERTISEMENT

Fosta campioană olimpică la nataţie Camelia Potec trece prin momente dificile după ce tatăl ei, Grigore Potec, a fost grav rănit într-un accident rutier produs pe DN 1 B Buzău-Ploieşti, în dreptul localităţii buzoiene Lipia. Conform news.ro, tatăl Cameliei Potec a fost grav rănit, după ce în faţa maşinii pe care o conducea a ajuns brusc un cal şi nu a mai putut evita impactul.

Grigore Potec se afla la volanul unui autoturism Chrysler şi rula din direcţia Ploieşti către Buzău, iar la un moment dat a ajuns pe şosea un cal lăsat nesupravegheat. Şoferul nu a putut evita impactul şi a lovit puternic calul, care a murit pe loc, cadavrul animalului zăcând la marginea şoselei ore întregi. Tatăl Cameliei Potec a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic şi o fractură de humerus. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Potec a fost campioană olimpică la Atena

În urma accidentului, Grigore Potec, în vârstă de 64 de ani, a fost grav rănit şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău, unde a fost stabilizat de medicii de la Terapie Intensivă, după care a fost transferat la un spital în Bucureşti. În trecut, el a fost consilier local municipal la Brăila, iar în prezent este director al Tehnonav Brăila.

Camelia Potec, în vârstă de 35 de ani, a câştigat medalia de aur în proba de 200 metri liber la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena. Ea mai are în palmares două medalii de bronz la Campionatele Mondiale, una de argint şi trei de bronz la Campionatele Europene. În acest moment, Potec ocupă funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

ADVERTISEMENT
Tags: