Fotbal international

Povestea emoţionantă a lui Gonzalo Higuain, ultimul transfer al lui Chelsea! A vrut să se retragă din fotbal: “Viaţa mea se ruinase”

27.01.2019 | 17:26
Povestea emotionanta a lui Gonzalo Higuain ultimul transfer al lui Chelsea A vrut sa se retraga din fotbal Viata mea se ruinase

Gonzalo Higuain, ultimul transfer făcut de Chelsea, are o poveste emoţionantă de viaţă. Atacantul argentinian este împrumutat de Juventus la formaţia din capitala Angliei până la finalul sezonului, însă fotbalistul de 31 de ani a fost la un pas să se retragă din activitate în 2016.

În urmă cu trei ani, Gonzalo Higuain a aflat că mama lui a fost diagnosticată cu cancer. În momentul în care a primit vestea, atacantul argentinian juca la Copa America, iar primul gând care i-a trecut prin cap a fost să se retragă. Cu toate acestea, fotbalistul de 31 de ani a fost întors din drum după o discuţie cu mama lui.

Povestea emoţionantă a lui Gonzalo Higuain, ultimul transfer al lui Chelsea: “Nu mă mai interesa nimic”

În 2018, Gonzalo Higuain, ultimul transfer al lui Chelsea, a vorbit despre povestea emoţionantă într-un interviu pentru TNT Sports. “Am decis imediat că trebuie să mă retrag pentru a putea avea grijă de mama mea. Am bănuit că ceva nu este în regulă când jucam în Copa America, dar am fost de-a dreptul şocat când am aflat vestea. Mă simţeam vinovat. Viaţa mea se ruinase. Nu mă mai interesa nimic. I-am spus că nu vreau să mai joc, iar dacă era după mine mă retrăgeam imediat. Ea mi-a spus că este cea mai fericită femeie atunci când mă vede jucând fotbal. Mi-a transmis că nu-mi va da voie să iau decizia asta”, a declarat Gonzalo Higuain.

Povestea emoţionantă a lui Gonzalo Higuain, ultimul transfer al lui Chelsea. De ce a vrut să se retragă în 2016
Povestea emoţionantă a lui Gonzalo Higuain, ultimul transfer al lui Chelsea. De ce a vrut să se retragă în 2016

Gonzalo Higuaian a fost împrumutat de Chelsea de la Juventus până la finalul sezonului, iar londonezii au posibilitatea să-l transfere definitiv dacă vor plăti 36 de milioane de euro. În actualul sezon, atacantul de 31 de ani a jucat pentru AC Milan, unde fusese împrumutat iniţial de campioana Italiei. În tricoul milanezilor, argentinianul a marcat opt goluri în 22 de meciuri.