News

Povestea INCREDIBILĂ a tânărului care a supravieţuit unui naufragiu, însă a murit ARS în “Clubul Groazei”!

Printre cele 31 de persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiul devastator din clubul Colectiv se numără şi Andrei Petru Bucă, un arhitect de succes. A scăpat din ghearele morţii în urmă...
03.11.2015 | 17:31
Povestea INCREDIBILA a tanarului care a supravietuit unui naufragiu insa a murit ARS in Clubul Groazei

Printre cele 31 de persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiul devastator din clubul Colectiv se numără şi Andrei Petru Bucă, un arhitect de succes. A scăpat din ghearele morţii în urmă cu un an, atunci când a supravieţuit unui naufragiu, însă nu a mai reuşit să scape din infernul de vineri noapte.

Era cunoscut drept “sufletul petrecerii”, un tânăr căruia i-a plăcut viaţa şi a luptat să trăiască. Dovadă stă experienţa pe care a trăit-o în urmă cu exact un an, pe 1 noiembrie 2014. Atunci, Andrei a sfidat moartea. A supravieţuit miraculos unui accident pe Dunăre. Se afla într-o barcă, împreună cu alţi 10 prieteni. În toiul nopţii, ambarcaţiunea s-a răsturnat şi toţi cei aflaţi în ea au căzut în fluviul rece ca gheaţa.

andrei(1)

Atunci, Andrei i-a ţinut piept morţii şi cu un calm desăvârşit a reuşit să se menţină la suprafaţă până când a fost salvat de poliţitii de frontieră. Prietenii nu înţeleg acum ce s-a putut întâmpla astfel încât vineri seara el nu s-a mai putut salva şi a căzut în dreptul uşii, ca secerat. Acolo, Andrei şi-a găsit sfârşitul.

Ore întregi nu a fost de găsit

La câteva ore de la incendiul devastator care a avut loc în clubul din Capitală, familia lui Andrei a intrat în panică. Tânărul nu se regăsea pe nicio listă a răniţilor, iar la INML nimeni nu ştia nimic. Cele mai negre gânduri puseseră stăpânire pe ei, însă nu şi-au pierdut speranţa până în ultima clipă. Din păcate, tânărul brăilean a fost găsit mort, iar duminică a fost adus acasă, pentru a fi înmormântat.

Sursă: www.spynews.ro