Fotbal intern

Ce poveste are Pacionel! “L-am crescut cu bani din agricultură! De Craiova să nu mai aud!”

Emilian Pacionel a debutat miercuri seara pentru FCSB în Cupa României, în meciul cu Sănătatea Cluj (6-1), la doar 16 ani. Tânărul jucător a evoluat o repriză şi a fost şi aproape să...
26.10.2017 | 12:51
Ce poveste are Pacionel Lam crescut cu bani din agricultura De Craiova sa nu mai aud

Emilian Pacionel a debutat miercuri seara pentru FCSB în Cupa României, în meciul cu Sănătatea Cluj (6-1), la doar 16 ani. Tânărul jucător a evoluat o repriză şi a fost şi aproape să înscrie. Pacionel este un produs al celor de la Univeristatea Craiova, însă a plecat de acolo împreună cu fratele său Ştefan (18 ani), pentru a ajunge la FCSB. Tatăl celor doi vorbeşte despre motivele care l-au făcut să-şi ia băieţii de la Craiova şi să-i ducă la FCSB.

“Îmi duceam zilnic copiii cu maşina la Craiova, la antrenamente, dar acolo am fost umiliţi. Cei de la CS U s-au comportat mizerabil cu copiii mei! Antrenorii nu-i băgau în seamă, nu le dădeau echipamente. În vară, i-am contactat pe avocatul Dan Idita şi pe Anamaria Prodan şi aşa au ajuns la Steaua. Craiova era echipa noastră de bază, dar de mici mi-am dus copiii la majoritatea meciurilor Stelei în Europa. Steaua e echipa noastră de suflet. De Craiova să nu mai aud! “, spune tată jucătorului, Dumitru Pacionel, pentru gsp.ro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Tatăl lui Emilian Pacionel a făcut patru împrumuturi la bănci pentru el!

Tatăl celor doi Pacionel povesteşte şi cum a fost primit la Steaua şi cum a fost primit de Gigi Becali, Acesta vorbeşte şi despre greutăţile cu care a avut de luptat pentru ca băieţii săi să ajungă fotbalişti.

“Gigi Becali s-a comportat admirabil. M-a întrebat câţi bani vreau, i-am spus că îmi doresc doar ca băieţii mei să joace fotbal. Am făcut 4 împrumuturi la bănci ca să-i ţin, i-am crescut cu bani din agricultură şi am insistat cu ei, pentru că ştiu ce potenţial au. Am doi copii cuminţi, nu ies din cuvântul meu, am încredere că vor ajunge cineva în fotbal. Prin ce greutăţi, piedici puse, am trecut ca să reuşesc cu ei numai eu ştiu. Am destule deja cât să scriu o carte”, spune Pacionel senior.

Mihai Stoica a rămas impresionat de Pacionel şi a vorbit despre modul în care l-a descoperit pe tânărul fotbalist. “Pacionel are 16 ani, figura unui copil de 9 ani şi vede fotbalul ca un fotbalist bun de 30 de ani. A avut o evoluţie entuziasmantă. Când am fost prima oară să-l văd cu Dică la juniori, parcă îl priveam pe Florin Cernat”, a fost declaraţia lui Meme Stoica la finalul meciului cu Sănătatea.