Fotbal intern

Povestea unei demisii nedate sau cînd SMURD cere ajutor

Şefii lui Dinamo erau hotărîţi să-l demită pe Gigi Mulţescu în cazul în care acesta nu ar fi cîştigat meciul cu FC Vaslui. Cum “cîinii” s-au impus cu 2-0, apele păreau să se fi...
29.07.2013 | 23:16
Povestea unei demisii nedate sau cind SMURD cere ajutor

Şefii lui Dinamo erau hotărîţi să-l demită pe Gigi Mulţescu în cazul în care acesta nu ar fi cîştigat meciul cu FC Vaslui. Cum “cîinii” s-au impus cu 2-0, apele păreau să se fi liniştit. Numai că tehnicianul nu a suportat această atitudine, iar apoi locurile s-au inversat. Concret, conform surselor FANATIK, “SMURD-ul” a avut o întîlnire decisivă cu oficialii clubului. Mulţescu era hotărît să îşi dea demisia dacă şefii nu erau de acord să îi îndeplinească mai multe cerinţe. Tehnicianul le-a dat un ultimatum conducătorilor să aducă imediat un atacant, un fundaş stînga, care ar putea fi Constantin Grecu, dar şi să-şi schimbe discursul pe care aceştia l-au avut în ultimul timp în presă vizavi de echipă.

Gigi a atacat, Anghelache s-a înmuiat!

Gigi Mulţescu s-a întînit apoi cu preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, iar lucrurile par să se fi lămurit între tehnician şi conducerea roş-albilor. Şefii “cîinilor” l-au convins pe antrenor să continue la cîrma dinamoviştilor după ce i-au promis că în maximum o săptămînă îi vor aduce acestuia cei trei fotbalişti pe care i-a solicitat pentru a acoperi posturile deficitare în echipă. Dacă fundaşul central şi atacantul cu care Dinamo negociază sînt din străinătate, apărătorul stînga este Constantin Grecu, cel care şi-a reziliat în urmă cu două zile contractul cu Petrolul Ploieşti şi care este extrem de aproape să semneze un contract pentru trei ani cu roş-albii.

Chirilă a fost sunat, dar a refuzat

Cu toate că nu şi-au dorit să scape de Gigi Mulţescu, conducătorii din Ştefan cel Mare au încercat să îşi asigure spatele în cazul în care acesta ar fi capotat cu Vaslui. Astfel, oficialii lui Dinamo au luat legătura cu Ionuţ Chirilă, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, şi i-au propus postul în eventualitatea plecării lui Mulţescu. Chirilă, care îi poartă un respect deosebit celui poreclit SMURD, a declinat propunerea “cîinilor”, preferînd să nu fie considerat genul de om care îi sapă groapa altuia. Surse din anturajul lui Chirilă susţin însă că tehnicianul aşteaptă încă o decizie favorabilă din partea TAS în privinţa litigiului referitor la rămînerea Rapidului în prima ligă, sperînd ca pînă la urmă Chiajna să fie primită în locul giuleştenilor. Dealtfel, antrenorul Concordiei s-ar afla chiar la Lausanne. TAS va lua o hotărîre pînă pe 2 august.

Tags: