News

Precomenzi iPhone 11. De la ce magazine poți cumpăra cel mai rapid noul telefon

11.09.2019 | 11:06
Precomenzi iPhone 11 De la ce magazine poti cumpara cel mai rapid noul telefon

iPhone 11 a fost lansat ieri, după un an de așteptare. Foarte mulți români vor să afle detalii despre precomenzi pentru iPhone 11, iar noi îți spunem care sunt prețurile cu care pot fi achiziționate noile telefoane și de la ce magazine poți cumpăra cel mai rapid noul telefon care a creat isterie în rândul clienților Apple.

Precomenzi iPhone 11: Prețuri și magazine

Înainte de a afla de unde poți cumpăra iPhone 11, trecem în revistă câteva informații pe care merită să le știți despre noile produse Apple. În primul rând, prețul. iPhone 11 Pro pornește de la 999 de dolari (aproximativ 4,200 de lei), iar iPhone 11 Pro Max pornește de la 1.099 de dolari (4,600 de lei).

Noile telefoane inteligente vor fi disponibile pentru precomenzi abia de vineri, 13 septembrie 2019, iar în magazine vor ajunge din 20 septembrie, când cel mai probabil va fi buluc. Telefonul va apărea în primul rând în magazinele Apple din Statele Unite și apoi în alte magazine de specialitate.

precomenzi iphone 11
Noile produse Apple au fost lansate oficial ieri. Sursa foto: libertatea.ro

Apple a lansat ieri și noul iPad

iPhone 11 Pro are trei camere foto de 12 Megapixeli, un unghi ultra larg și telefoto. Față de iPhone XS, bateria noului produs Apple va dura cu patru ore mai mult, conform anunțului făcut de cei de la Apple la lansarea care a avut loc ieri în America. Smartphone-ul va fi disponibil în patru culori și va avea dimensiuni de 5,8 și 6,5 inch. Telefonul rulează pe un procesor Apple A13 Bionic, despre care producătorii spun că este mult mai eficient.

Telefonul poate fi precomandat de pe site-ul oficial al companiei, apple.com. În România, magazinele care vor vinde noile telefoane Apple sunt eMag, dar și magazinele Vodafone, Telekom, Orange sau Digi. Cel mai probabil magazinele companiilor de telefonie mobilă vor pune la dispoziție aceste telefoane chiar și sub formă de abonamente, iar acestea ar putea ajunge la 40-50 de euro, conform playtech.ro. Conform aceleiași surse, RCS-RDS ar putea lista smartphone-ul la sistemul de rate.

De la 1 noiembrie va fi lansat serviciul de streaming Apple TV, care va costa 5 dolari pe lună, un preț mult mai avantajos față de concurenții de pe piață. În cadrul evenimentului care a avut loc ieri, compania a lansat si noul iPad, care are un ecran de 10,2 inch și un procesor A10 Fusion, iar prețurile vor începe de la 329 de dolari.