Simona Halep

Predicțiile jurnaliștilor din America despre Simona Halep la Rogers Cup. Unde o clasează pe româncă

06.08.2019 | 19:32
Predictiile jurnalistilor din America despre Simona Halep la Rogers Cup Unde o claseaza pe romanca
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii de la Tennis Magazine, cea mai importantă publicație de tenis din lume, au făcut niște predicții înainte de Rogers Cup și i-au prezis Simonei Halep un parcurs bun. Aceștia au clasat-o pe jucătoarea de tenis româncă drept a doua favorită la câștigarea turenului de la Toronto, după Karolina Pliskova.

Predicția jurnaliștilor americani despre Simona Halep la turneul de la Toronto

Junraliștii americani de la Tennis Magazine prevăd un parcurs foarte bun al jucătoarei de tenis din România, aceștia poziționând-o drept favorita numărul 2 de la această competiție, după Karolina Pliskova. Conform celei mai importante publicații de tenis din lume, Simona Halep ar urma să joace în semifinală împotriva Serenei Williams, pe care o va învinge, iar în finală ar pierde în fața Karolinei Pliskova.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea turneului de la Wimbledon va debuta în turul doi al turneului, contra jucătoarei din America, Jennifer Brady, în vârstă de 24 de ani. Aceasta va fi prima partidă dintre cele două, americanca venind din calificări și trecând mai departe de franțuzoaica Kristina Mladenovic în două seturi scurte, scor 6-1, 6-2.

Simona Halep
Predicțiile jurnaliștilor din America despre Simona Halep la Rogers Cup. Unde o clasează pe româncă

Americanii presimt un traseu foarte bun pentru româncă

„Ultima dată când am văzut-o pe Simona Halep se părea că se lansează într-o carieră nouă și mai bună la 27 de ani. Poate să-și mențină noul nivel de intensitate și să-l păstreze la fel de eficient? Aceasta va fi întrebarea de 1 milion de dolari în această săptămână la Toronto și la US Open.”, au scris aceștia despre campioana de la Wimbledon din acest an.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va participa și la competiția de dublu de la Rogers Cup, împreună cu jucătoarea în vârstă de 16 ani din Canada, Leylah Fernandez, pentru a avea mai multe meciuri în picioare. Aceasta a făcut o pauză de 2 săptămâni după turneul din Anglia și vrea să fie pregătită pentru următorul turneu la care va participa și anume turneul de la Cincinnati.