Fanatik Show

“Pregătisem meciul cu Steaua cu Adi Mutu TITULAR!”

Gheorghe Mulţescu a fost instalat tehnician la Petrolul cu doar cîteva zile înainte de derby-ul cu Steaua. Noul antrenor al "lupilor galbeni" a dezvăluit la FANATIK SHOW, pe LOOK TV, că stabilise...
22.09.2014 | 17:39
Pregatisem meciul cu Steaua cu Adi Mutu TITULAR
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mulţescu a fost instalat tehnician la Petrolul cu doar cîteva zile înainte de derby-ul cu Steaua. Noul antrenor al “lupilor galbeni” a dezvăluit la FANATIK SHOW, pe LOOK TV, că stabilise iniţial ca Mutu să fie titular în această partidă, însă “Briliantul” a refuzat să joace pentru a nu se accidenta şi a pierde transferul în India, dezvăluind totodată că atacantul va reveni la Petrolul după cele 3 luni.

“Cînd am preluat Petrolul şi am început pregătirea meciului cu Steaua, l-am luat în calcul pe Adi Mutu ca fiind titular. Am aflat că Mutu trebuia să semneze cu clubul din India, înainte de meci. Fizic n-a plecat încă, a zis că vine să-şi ia la revedere de la noi. Am vorbit cu el cu două zile înainte de meci şi stabilisem că va fi titular, după o zi m-a anunţat că nu vrea să joace. Mi-a zis cu o zi înainte că nu vrea să joace, ar fi pierdut 500.000 de euro. Pleacă 3 luni, după care revine la Petrolul!”

ADVERTISEMENT

3.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (21.09.2014)

Am avut 30 de minute foarte bune, ei au fost pragmatici şi au înscris, atît! Sînt total de acord cu evoluţia lui Arlauskis, nu mă bucură pentru meciul meu, dar va ajuta Steaua să facă puncte pentru România, îmi pare rău că nu i-a putut ajuta cu Ludogoreţ. Arlauskis a avut o evoluţie extraordinară, noi am atacat poziţional din start, i-am suprins, dar el i-a salvat. Am fost frustrat, nedreptăţit, la 3-2 am avut şanse, dacă nu aveam, mai ziceam, dar am revenit de la 2-0. Am avut la 2-2 ocazie mare de 3-2, am pierdut pe un gol care putea fi evitat. Steaua era de bătut aseară, am avut atacuri foarte bune, am atacat poziţional, am verticalizat foarte mult, dar n-a fost şansa noastră. Ne-a lipsit precizia, iar în ultima parte lipsa soluţiilor de pe margine şi probleme de pregătire fizică. Nu l-am atacat pe Răzvan Lucescu, eu întotdeauna am jucat ofenisv şi m-a bucurat că am putut juca aşa în faţa unui adversar atît de puternic, mai ales că ne-au lipsit patru jucători de valoare, care m-ar fi ajutat să bat Steaua, incotestabil, puteau decide jocul. Am avut acţiuni peste acţiuni, zece minute cel puţin am stat numai în atac. Am căzut fizic, au pus presiune pe noi şi au reuşit să înscrie pentru a treia oară. Aici am cel mai mic contract, am venit pentru performanţă, vreau să fac treabă aici şi un fotbal bun. Deocamdată ne lingem rănile, ne facem analiza şi după vom vedea ce se va întîmpla, încă ne gîndim la titlu”, a declarat Mulţescu la FANATIK SHOW.

3.FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (21.09.2014)