Fotbal international

Video. Manchester United îl face campion pe Guardiola! Înfrângere cu ultima clasată

Ultimul meci al rundei din Premier League a venit cu o mare surpriză, Manchester United fiind învinsă de West Bromwich Albion. În urma acestui rezultat, Manchester City a devenit campioana Angliei. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei şi comentariul LIVE accesând aplicaţia de mai jos!
15.04.2018 | 19:53
Video Manchester United il face campion pe Guardiola Infrangere cu ultima clasata

UPDATE, ora 19:50 / Mourinho l-a făcut campion pe Guardiola, după ce West Brom s-a impus pe Old Trafford cu scorul de 1-0 – vezi aici golul. Mai mult, Manchesterr United tremură pentru locul 2 în clasament, Liverpool apropiindu-se la un singur punct.


UPDATE, ora 17:20 / Arsenal a suferit o nouă dezamăgire pierzând în deplasare cu Newcastle, scor 2-1 – vezi aici golurile. Trupa lui Aesene Wenger tremură şi pentru locul 6 care duce în sezonul viitor al Europa League. În urma acestui succes, Rafa Benitez pare scăpat de grijile retrogradării. Newcastle mai are nevoie de două puncte în ultimele 5 etape.


UPDATE, ora 15:50 / Arsene Wenger a decis să joace un sistem 4-3-3 la Newcastler şi îi foloseşte în linia de atac pe Aubameyang, Lacazette şi Iwobi.


UPDATE, ora 21:20 / FC Liverpool s-a impus fără probleme în meciul cu Bournemouth, scor 3-0 – vezi aici golurile. Tridentul ofensiv a lui Jurgen Klopp şi-a făcut din nou datoria, golurile fiind marcate de Mane, Salah şi Firmino. În urma acestei victorii, Liverpool a egalat-o la puncte pe Tottenham, dar a trecut peste Spurs la golaveraj.


UPDATE, ora 18:55 / Se ştiu echipele de start la meciul Liverpool – Bournemouth. Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Mane. Bournemouth: Begovic – Francis, S. Cook, Ake, Daniels – Fraser, Gosling, L. Cook, Ibe v- King, Defoe. Vezi rezultatele meciurilor de la ora 17:00 în aplicaţia de mai jos.


UPDATE, ora 16:20 / Chelsea a obţinut o victorie muncită cu 3-2 – vezi aici golurile – în deplasarea de la Southampton. Omul meciului a fost francezul OLivier Giroud, carea intrat pe teren după pauză şi a reuşit două goluri. În urma acestui succes, elevii lui Antonio Conte s-au apropiat la 7 puncte de Tottenham Hotspur, ocupanta locului 4 care asigură participarea în Champions League.


UPDATE: 14.04. ora 14:00 Peste puţin timp va începe etapa cu numărul 34 din Premier League cu partida dintre Southampton şi Chelsea, în care cel mai mult au de câştigat gazdele, pentru că londoenzii, campionii ediţiei anterioare, nu mai pot prinde măcar loc de Champions League. Nu exixstă probleme de lot importante la cele două echipe. Iată cele două distribuţii: 

VEZI AICI MECIUL ONLINE


Premier League, etapa 34 LIVE STREAM. Manchester City poate deveni campioană în Anglia în această rundă, dar are nevoie de două condiţii. ”Cetăţenii” trebuie să câştige meciul cu Tottenham, iar Manchester United să piardă pe Old Trafford în faţa lanternei West Bromwich Albion.

Premier League, etapa 34 LIVE STREAM. Runda va fi deschisă sâmbătă, de la ora 14:30, de partida Southampton – Chelsea Londra. ”Sfinţii” au nevoie de puncte ca de aer în lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce londonezii sunt în luptă cu Arsenal pentru un loc de Europa League.

Premier League, etapa 34 LIVE STREAM. Meciuri tari pentru evitarea retrogradării

Premier League, etapa 34 LIVE STREAM. Această rundă mai programează câteva dueluri interesante în subsolul clasamentului. Stoke va juca în deplasare cu West Ham United, Crystal Palace primeşte vizita celor de la Brighton, iar Huddersfield va juca acasă cu Watford.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tags: