Fotbal international

VIDEO. Ranieri, super cadou pentru fanii lui Leicester! Bocelli a cîntat la petrecerea de titlu!

UPDATE, ora 22:47 / Claudio Ranieri a ţinut să le facă o surpriză fanilor lui Leicester la meciul cu Everton, la care "vulpile" au sărbătorit primul titlu din istoria clubului. Italianul l-a...
08.05.2016 | 00:02
VIDEO Ranieri super cadou pentru fanii lui Leicester Bocelli a cintat la petrecerea de titlu
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 22:47 / Claudio Ranieri a ţinut să le facă o surpriză fanilor lui Leicester la meciul cu Everton, la care “vulpile” au sărbătorit primul titlu din istoria clubului. Italianul l-a adus pe conaţionalul său, Andrea Bocelli pentru a-i încînta pe fani cu super cîntecele sale. Ba chiar mai mult, Bocelli a purtat şi un tricou al lui Leicester, spre fericirea fanilor. Pe teren, Leicester s-a impus în faţa lui Everton, scor 3-1.

Iată cum arată clasamentul din Premier League după partidele de sîmbătă.

Capture

Newcastle, echipa lui Rafa Benitez, nu a cîştigat la Birmingham cu Aston Villa, şi a ajuns pe loc retrogradabil după ce Sunderland a învins-o pe Chelsea. Iată rezultatele.

ADVERTISEMENT

Capture

UPDATE, ora 16:42 – Golul lui Mata a adus victoria lui Manchester United, care trece astfel peste rivala Manchester City, pe locul patru, care duce în grupele Ligii Campionilor. “Cetăţenii” au meci mîine, contra lui Arsenal. De la 19:30, Leicester are petrecerea de titlu la meciul cu Everton.

Manchester United are un meci decisiv pe terenul lui Norwich în tentativa de a prinde pe final un loc nesperat de Liga Campionilor. “Diavolii” pot trece pe locul 4, peste rivala City, dacă vor cîştiga meciul de la 14:45.

ADVERTISEMENT

NORWICH – MANCHESTER UNITED 0-1 (Mata 72)

VEZI VIDEO

Capture

 

Tot astăzi, dar de la ora 19:30, Leicester sărbătoreşte titlul într-un meci pe propriul teren contra celor de la Leicester. Iată programul complet al zilei:

Capture