Fotbal intern

Preparatorul fizic Thomas Neubert s-a desprțit de ȚSKA Sofia! În ianuarie spunea că vrea să se întoarcă la FCSB

22.03.2019 | 15:23
Preparatorul fizic Thomas Neubert sa desprtit de TSKA Sofia In ianuarie spunea ca vrea sa se intoarca la FCSB

Thomas Neubert, preparatorul fizic german care a colaborat cu Laurențiu Reghecampf la FCSB, s-a despărțit de ȚSKA Sofia, anunță ziare.com. Mai mult, sursa citată anunță că acesta și-ar dori să revină la vicecampioana României în cazul în care Gigi Becali îi va face o ofertă bună.

Preparatorul fizic Thomas Neubert s-a desprțit de ȚSKA Sofia

Thomas Neubert și-a reziliat înțelegerea cu ȚSKA Sofia, echipa care ocupă poziția a doua în clasamentul din Prava Liga, cu 57 de puncte, la cinci în spatele liderului Ludogoreț Razgrad. Acesta a ajuns la ȚSKA Sofia pe 12 iunie 2016, după ce a plecat de la FCSB pentru un salariu anual în valoare de 200.000 de euro, iar acum este liber de contract.

În luna ianuarie a anului 2019, Thomas Neubert a vorbit despre posibilitatea de a reveni în staff-ul formației FCSB. “Mă întorc în România la finalul acestui cantonament. Locuiesc în România şi vom vedea. Pentru muncă, vom vedea! Poate (n.r. la FCSB), totul este posibil. Dacă ei mă vor, dacă eu vreau… Da, de ce nu (n.r. ar lucra cu Gigi Becali). Nu lucrez cu el zi de zi. Nu este pe teren, eu nu sunt la Palat, nu ne vedem, aşa că de ce să nu lucrez”, a declarat Thomas Neubert pentru Telekom Sport.

A plecat cu scandal de la FCSB

Thomas Neubert a lucrat în două rânduri la FCSB. Prima oară a ajuns la vicecampioana României în mai 2012 și a stat până în mai 2014, după care a plecat cu Laurențiu Reghecampf la Hilal. Apoi, preparatorul fizic a revenit alături de tehnicianul român la gruparea roș-albastră și a lucrat alături de acesta între decembrie 2015 și iunie 2016.

Neamțul în vârstă de 50 de ani care a fost adus de Laurențiu Reghecampf să revoluționeze pregărtirea fizică din fotbalul românesc a plecat cu scandal de la FCSB. Acesta avea o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro în contract, pe care a refuzat să o plătească atunci când a semnat cu ȚSKA Sofia. Gigi Becali nu a renunțat și a depus memoriu la Comisia de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF, dar FCSB a pierdut litigiul.