Fotbal intern

Încă o PLECARE de la Steaua? OFERTĂ pentru Prepeliţă!

Parcursul excelent al "roş-albaştrilor" în Liga I nu avea cum să treacă neobservat de oficialii marilor cluburi din Europa. FANATIK.RO a aflat că printre jucătorii care sînt atent...
02.05.2014 | 15:13
Inca o PLECARE de la Steaua OFERTA pentru Prepelita
ADVERTISEMENT

Parcursul excelent al “roş-albaştrilor” în Liga I nu avea cum să treacă neobservat de oficialii marilor cluburi din Europa. FANATIK.RO a aflat că printre jucătorii care sînt atent monitorizaţi în ultimul timp se află şi Andrei Prepeliţă. În ultimele două luni, Steaua Roşie Belgrad l-a “marcat” strîns pe stelist şi urmează să facă o ofertă concretă pe adresa clubului. Mijlocaş de meserie, Prepe i-a impresionat pe conducătorii sîrbi mai ales după ce le-a demonstrat că poate fi un fotbalist polivalent.

“Sîrbii vin la Bucureşti în cel mai scurt timp”

FANATIK.RO a aflat că Steaua Roşie a cerut şi înregistrări cu meciurile în care Prepeliţă a evoluat în acest sezon pentru Steaua. “Noi doar ne-am făcut treaba. Avem o colaborare cu scouterii lui Steaua Roşie, şi, la rugămintea lor, am înregistrat meciurile în care Prepeliţă a jucat şi le-am trimis în Serbia”, ne-a spus unul dintre oamenii care au contribuit la monitorizarea lui Prepeliţă.

ADVERTISEMENT

Mai are contract cu Steaua pînă în 2015

Andrei Prepeliţă intră în această vară în ultimul an de contract cu gruparea din Ghencea. Gigi Becali l-a transferat la Steaua în 2011, după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată deFRF. Interesant este faptul că Adrian Mititelu refuzase cu doar două săptămîni înainte oferta de transfer a lui Gigi Becali! Latifundiarul din Pipera i-a oferit la vremea respectivă patronului Ştiinţei 800.000 de euro, dar Mititelu l-a refuzat. Ulterior finanţatorul Ştiinţei a regretat acest lucru, deorece fostul lui “căpitan” de echipă a ajuns în curtea Stelei gratis. Andrei Prepeliţă cîştigă în acest moment la Steaua un salariu de 12.000 de euro pe lună.

P: Pariază la Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!