Fotbal international

Presa italiană anunță ora la care va fi dat afară Julen Lopetegui! Ce cotă are la pariuri Antonio Conte să fie antrenorul lui Real Madrid

29.10.2018 | 13:20
Presa italiana anunta ora la care va fi dat afara Julen Lopetegui Ce cota are la pariuri Antonio Conte sa fie antrenorul lui Real Madrid

Nu mai este niciun mister. Nu se mai pune problema dacă Julen Lopetegui va fi demis, ci când. Presa italiană a aflat ora la care se va anunța concedierea spaniolului. La ora 19:00, adică 20:00 ora României, este momentul când clubul va oficializa demiterea antrenorului Lopetegui. Cel puțin așa sustin italienii de la Corriere dello Sport. Antonio Conte nu va sta pe banca lui Real Madrid la primul meci. La partida de cupă cu Melilla locul lui Julen Lopetegui va fi luat de Santiago Solari, antrenor la echipa secundă a lui Real Madrid.

Antonio Conte va conduce primul antrenament la Real Madrid abia joi. Până atunci italianul și avocații săi se întâlnesc cu cu cei de la Chelsea pentru a rezolva litigiul în cazul celor 10 milioane de euro pe care clubul londonez le avea de achitat către italian. Condiția ca italianul să primească banii era ca acesta să nu mai antreneze în acest sezon. Primul meci la care ar putea sta pe bancă Antonio Conte este partida de sâmbătă cu Valladolid.

 Antonio Conte are o cotă de 1,10 că va fi următorul antrenor al lui Real Madrid

Tehnicianul italian va avea o misiune dificilă la Real Madrid. Când a plecat de la Chelsea, Antonio Conte a renunțat la colaboratorii săi, convins că nu va mai antrena în acest sezon. Italianul a acceptat cele 10 milioane de euro de la Chelsea și a dat mână liberă staff-ului. Paolo Bertelli, preparatorul fizic a rămas la Chelsea, iar Gianluca Spinelli antrenorul cu portarii a ajuns la PSG la cererea expresă a lui Gianluigi Buffon. Singurul liber de contract este secundul Angelo Alessio, concediat în urmă cu câteva zile de Spartak Moscova, unde a fost asistent al lui Masssimo Carrera.

Antonio Conte, în cautarea unor colaboratori cu care să aducă pe Real Madrid în top
Antonio Conte, în cautarea unor colaboratori cu care să aducă pe Real Madrid în top

Faptul că Antonio Conte este aproape să fie numit antrenor la Real Madrid se reflectă și în cotele de la pariuri acordate de bookmakeri. Antonio Conte are o cotă de 1,10 că va ajunge antrenor la Real Madrid. Arsene Wenger este următorul pe listă cu o cotă de 5,00, iar fostul jucător al “galacticilor” Guti, secund la Beșiktas, are cota 11,00 că va antrena pe Real Madrid, după demiterea lui Julen Lopetegui.

  • 5 meciuri consecutive fără victorie are Real Madrid cu Julen Lopetegui ca antrenor