Fotbal international

Prețul unui bilet pentru Supercupa Europei 2018 a ajuns și la 2.000 de euro!

15.08.2018 | 16:16
Pretul unui bilet pentru Supercupa Europei 2018 a ajuns si la 2000 de euro

În această seară, de la ora 22:00, este programată Supercupa Europei între Real Madrid și Atletico Madrid. Evenimentul are loc în Estonia, la Tallinn, pe o arenă cu o capacitate de numai 15.000 de locuri. 

UEFA le-a oferit posibilitatea fanilor să-și achiziționeze tichetele încă din luna iunie, dar se pare că anumite site-uri mai au la vânzare bilete chiar și în ziua meciului. Prețul unui bilet pentru Supercupa Europei 2018 a ajuns și la 2.000 de euro. Află din acest articol  cine transmite Real Madrid – Atletico Madrid

Bilete de vanzare la Supercupa Europei 2018
Bilete de vanzare la Supercupa Europei 2018

Prețul unui bilet pentru Supercupa Europei 2018 a ajuns și la 2.000 de euro!

Atunci când tichetele au fost scoase la vânzare pe site-ul UEFA, prețul unui bilet la Categoria 1 era de 130 de euro, cel mai scump de altfel. În ziua meciului, un site specializat pe vânzarea de bilete la evenimente solicită pentru un tichet în aceeași zonă suma de 2.024 euro!

Se mai găsesc câteva bilete și în sectorul dedicat fanilor lui Atletico Madrid, însă niciunul mai ieftin de 600 de euro. Fanii celor două echipe au avut de parcurs un drum lung pentru a ajunge la Supercupă. De la Madrid la Tallinn sunt 3.800 de kilometri, care pot fi parcurși cu mașina în aproximativ 40 de ore! Nici cu avionul drumul nu a fost prea scurt: peste cinci ore, cu escală la Frankfurt.

Casele de pariuri o cotează pe Real Madrid ușor favorită la trofeu în Supercupa Europei Los Blancos au o cotă de 1.80 să ridice trofeul deasupra capului, în vreme ce Atletico este cotată cu 2.00

Atletico a transferat mai mult decât Real

Campioana Europei din sezonul trecut, Real Madrid a suferit numeroase modificări în această vară. Cea ma importantă, pe banca tehnică. Zinedine Zidane a renunțat la postul de antrenor, după trei sezoane în care a reușit să câștige de fiecare dată cea mai importantă competiție din Europa. În locul lui Zidane a fost instalat Julen Lopetegui, fostul selecționer al Spaniei. Rămași și fără Cristiano Ronaldo în această vară, galacticii au fost nevoiți să aducă mai multe întăriri. Cel mai scump a fost mijlocașul brazilian Vinicius Junior, cumpărat de la Flamengo pentru 45 de milioane de euro. Au mai venit Thibault Courtois, de la Chelsea, Alvaro Odriozola, de la Sociedad, Andriy Lunin, de la Dinamo Kiev, Omar Mascarell, de la Frankfurt, și Lucas Torro, de la Osasuna.

Schimbări au fost și la Atletico Madrid, însă nu atât de multe. Păstrarea lui Griezmann și a lui Lucas Hernandez au fost poate cele mai mari lovituri din această vară. Lor li s-a adăugat un alt francez, Thomas Lemar, adus de la Monaco pentru 70 de milioane de euro. Acesta a fost practic cel mai scump transfer al madrilenilor din această perioadă. De asemenea, la echipa antrenată de Diego Simeone au mai venit Rodri (Villarreal), Nikola Kalinic (AC Milan), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Jonny Castro (Celta Vigo), Antonio Adan (Betis) și Gelson Martins (Sporting). Pe toți șase, șefii lui Atletico au plătit 54.5 milioane de euro.