Fotbal intern

Prețuri accesibile pentru bilete la EURO U21! Cât te costă să-i vezi pe „tricolori” la vară

21.03.2019 | 19:05
Preturi accesibile pentru bilete la EURO U21 Cat te costa sai vezi pe tricolori la vara

S-au pus în vânzare biletele pentru EURO U21, turneu unde România va participa. Selecționata lui Mirel Rădoi are parte de o grupă infernală, însă pe placul microbiștilor. 

Prețuri accesibile pentru bilete la EURO U21!

Cei care vor să meargă în Italia pentru a susține naționala României trebuie să știe că biletele de meci nu vor reprezenta în niciun caz un impediment. Astfel, prețul unui bilet este de 5 euro, în timp ce persoanele care nu au împlinit încă vârsta de 21 de ani vor achita 3 euro. Cei care vor dori să-și cumpere pachetul complet pentru toate cele trei meciuri trebuie să achite 13 euro.

Revenită după 20 de ani la un turneu final european, România are șanse reduse să meargă în semifinale la Campionatul European din acest an. Băieții lui Rădoi au picat într-o grupă infernală, cu Franța, Anglia și Croația, trei naționale recunoscute pentru nivelul crescut al fotbalului juvenil.

Ionut Radu și Alex Pascanu evolueaza in strainatate pentru Genoa, respectiv Leicester
Ionut Radu și Alex Pascanu evolueaza in strainatate pentru Genoa, respectiv Leicester

România va debuta pe 18 iunie împotriva Croației, urmând ca pe 21 iunie să joace împotriva Angliei, iar pe 24 iunie să dispute meciul cu Anglia. Doar primele clasate din fiecare grupă și cea mai bună ocupantă a locului 2 merg în semifinale.

România dispune la rândul său de o generație extrem de talentantă, în care aproape toți jucătorii din lot sunt titulari la echipele lor de club.  De altfel, România s-a calificat dintr-o grupă extrem de complicată, din care au mai făcut parte Țara Galilor, Bosnia, Portugalia și Elveția.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României