Fotbal intern

Preţuri piperate la biletele pentru meciul Astra-FCSB. Giurgiuvenii aplică strategia din sezoanele precedente

17.07.2018 | 10:01
Preturi piperate la biletele pentru meciul AstraFCSB Giurgiuvenii aplica strategia din sezoanele precedente

Astra-FCSB reprezintă derby-ul primei etape în noul sezon al Ligii 1 Betano, iar patronii giurgiuvenilor au impus din nou preţuri destul de mari la bilete, în special pentru nu meci de primă divizie în România.

Astfel, un tichet la peluză şi la tribuna a II-a va costa 30 de lei, în timp ce la tribuna I preţurile variază între 40 sau 50 de lei. Biletele se pun în vânzare şi pe internet, dar vor fi disponibile şi la casele de bilete din Piaţa Centrală, Piaţa Unirii şi Piaţa Tineretului. Casele de bilete vor fi deschise între orele 11:00 – 19:00.

Preţuri scumpe din nou la meciurile importante ale Astrei

Nu este prima oară când oficialii celor de la Astra Giurgiu recurg la această metodă. Giurgiuvenii doresc prin impunerea unor preţuri prohibitive să se asigure fie că adversarii nu vor avea parte de susţinere, fie că vor reuşi o reţetă financiară importantă. Aceeaşi strategie a biletelor scumpe au făcut cei de la Astra şi în meciurile din sezonul precedent cu FCSB, dar şi cu Dinamo.

În ultima etapă dinaintea play-off-ului, când “câinii” aveau nevoie neapărată de victorie pe terenul Astrei, gazdele au decis să ceară între 50 şi 100 de lei pe un tichet , fapt ce a atras furia dinamoviştilor.

Astra Giurgiu – FCSB se va juca sâmbătă, 21 iulie, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în format live text şi live video de FANATIK.RO.