Life

Previziuni Camelia Pătrășcanu. Urmează o săptămână de foc pentru 5 zodii!

Previziuni Camelia Pătrășcanu. 5 zodii vor avea o perioadă de foc până pe 8 august 2023. Ce fenomen ne dă peste cap în câteva zile?
02.08.2023 | 11:31
Previziuni Camelia Patrascanu Urmeaza o saptamana de foc pentru 5 zodii
Previziuni Camelia Pătrășcanu. Opoziția Mercur-Saturn afectează zodiile. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Previziuni Camelia Pătrășcanu. 5 zodii vor fi supuse unor teste interesante, unor situații de-a dreptul inedite în următoarele zile. Camelia Pătrășcanu explică fenomenul opoziției dintre Saturn și Mercur, care se află în zodia Fecioară!

5 zodii, puternic marcate de opoziția Saturn-Mercur. Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu

Această opoziție aduce pentru zodii o mai multă implicare în relațiile profesionale. Opoziția vrea să ne facă prudenți, înțelepți. Până pe 8 august, vom avea foarte multe lecții de deprins.

ADVERTISEMENT

Previziuni Camelia Pătrășcanu. Putem să ne prindem de foarte multe lucruri, să facem conexiuni, să facem legătură, să vedem în ansamblu. Ne putem da seama și de felul în care putem să ne ajutăm sănătatea, sănătatea fiind un bun, o zestre.

De asemenea, se pune accentul pe o reorganizare, pe cum reușin să gestionăm stresul. Este o opoziție care poate aduce multă înțelepciune pentru zodii, ritm, cumpătare, dându-ne seama dacă suntem în acord cu viața și cu ce se întâmplă. Ne ajută să ne conectăm la ritmul vieții decât la ritmul evenimentelor, care de multe ori încalcă legile vieții.

ADVERTISEMENT

Berbecii se lovesc de situații ca efecte ale unor lucruri din trecut

Berbecilor li se cere să fie înțelepți. E posibil să se întâmple niște lucruri ca efect ale unor lucruri din trecut. Sunt atitudini pe care și le-au format în trecut, modul de a vorbi, convingerile pe care și le-au conturat. Totul se întâmplă ca efect ale unor comportamente din trecut, a felului în care au tratat oamenii.

Pentru Tauri, opoziția Mercur-Saturn este foarte importantă mai ales pentru părinți. Are legătură cu educația și cu autoeducația, asta în cazul Taurilor care nu s-au maturizat suficient. Trebuie să fie atenți la comunicare. Același adevăr poate fi spus în mai multe moduri.

ADVERTISEMENT

Previziuni Camelia Pătrășcanu. Gemenii au preocupări legate de casă și avere. Mulți se gândesc la statutul lor în familie, dacă ceea ce spun are relevanță în familie, dacă ei pot fi cap de familie. De asemenea, pentru casă au nevoie de autorități, pentru a lămuri o condiție patrimonială.

Leii devin mai zgârciți

Racii se află printre acele zodii cu impact în zona actelor și în muncă. Privesc munca în sensul că au nevoie de specialiști, de oameni pricepuți în munca lor. Mercur îi ajută să facă niște investigații.

ADVERTISEMENT

Leii au multă zgârcenie, grijă pentru bani și e bine că se întâmplă așa. Descoperă un mecanism prin care pot câștiga bani mai mulți. Sunt preocupați și de cum să își organizeze banii. Se pregătesc pentru zile negre sau vor să aibă un back-up financiar sau material.

Fecioarele au mulă înțelepciune. Se gândesc mult și află, descoperă cum le privesc ceilalți. În general, își dau seama că nu au fost valorificate la adevărata lor calitate. Pot sesiza că nu s-au prezentat cum trebuie, au fost prea modeste, au ratat ocazii, au amânat.

Balanțele se află printre acele zodii pentru care opoziția aduce gânduri și calcule legate de organizarea muncii. Anumite elemente din munca lor sunt supărătoare și chiar îmbolnăvitoare. Multe Balanțe se gândesc că pentru anumite activități nu mai au tinerețea și vigoarea necesară, dar nici chef.

Scorpionii sunt atenți la cum se prezintă în societate

Previziuni Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au opoziția Mercur-Saturn cu înțelepciune privind felul în care își fac relații publice. Sunt atenți cum se prezintă, cum se fac cunoscuți. Îi interesează foarte mult imaginea lor publică. Întorc niște greșeli în favoarea lor, cumva. Învață din erorile trecute.

Săgetătorii se numără printre cele cinci zodii care pot avea o săptămână de foc, dar cu efect pozitiv la final, până pe 8 august 2023. Sunt atenți, au grijă la felul în care comunică cu oficialitățile. Trebuie să fie atenți la etichetă, la anumite norme pe care trebuie să le respecte și chiar actele trebuie făcute într-un anumit fel.

Previziuni Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii vor mai multă eficiență financiară

Capricornii își pun mintea pe roate în chestiuni juridice, legale, profesionale. Au întrebări și nu înghit orice gălușcă. Sunt extraordinari de sâcâitori cu oamenii cu care discută. Pot fi considerați foarte obositori.

Previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au opoziția Mercur-Saturn legată de bani și de eficiența lor profesională. Saturn le spune că au acumulat multă experiență. Unele operațiuni le vin ușor, însă opoziția cu Mercur pune problema eficienței, dacă ei știu că tot rodajul căpătat poate fi speculat simplu, ușor și elegant încât să câștige financiar.

Peștii îl au pe Saturn în semnul lor, deci opoziția aduce multe reflecții legate de propriul lor statut. Fenomenul astrologic îi maturizează. E posibil să se repete o situație deranjantă, așa că trebuie să aducă la suprafață lecțiile învățate când lucrurile s-au petrecut prima dată.

Dacă vrei să afli și alte lucruri interesante despre zodii și cum sunt afectate de fenomenele astrologice, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK!

 

ADVERTISEMENT