News

Prietena Alexandrei, dezvăluiri în premieră! De ce a plecat spre Caracal la “ocazie” și ce s-a întâmplat în seara de dinaintea răpirii: “Am vorbit pe grup”

29.07.2019 | 14:28
Prietena Alexandrei dezvaluiri in premiera De ce a plecat spre Caracal la ocazie si ce sa intamplat in seara de dinaintea rapirii Am vorbit pe grup

Prietena din copilărie a Alexandrei Măceșanu face primemele declarații și spune de ce a plecat fata spre Caracal în ziua fatidică! Alexandra a fost nevoită să ia o mașină de ocazie pentru a ajunge la Caracal deoarece nu a găsit niciun microbuz!

Unde se ducea Alexandra în ziua fatidică

Marina era prietenă cu Alexandra încă de la grădiniță. Își povesteau totul pe un grup, unde mai erau alte două prietene de-ale lor. Alexandra era bucuroasă și a plecat cu inima deschisă spre Caracal, deoarece avea să se întâlnească cu iubitul său, după cum povestește Marina.

„Suntem patru prietene şi aveam un grup pe care discutăm, ne povesteam diverse aspecte. Eu cu Alexandra suntem prietene de la grădiniţă, am fost colege şi în gimnaziu. Eram şi la ansamblul de dansuri de 8 ani. Am mers la acelaşi liceu, dar în clase diferite. Cu o seară înainte ca Alexandra să fie răpită am vorbit pe acel grup.

Unde se ducea Alexandra în ziua fatidică
Unde se ducea Alexandra în ziua fatidică

Alexandra Măceșanu urma să se întâlnească cu iubitul ei. Acesta a așteptat-o trei ore, dar fata nu a mai venit

Alexandra era ok. Din ce ştiu eu, ea a plecat în ziua respectivă la Caracal ca să se întâlnească cu prietenul ei. Şi el este licean, dar la o altă unitate şcolară, la Liceul Industrial Caracal. Erau împreună de ceva timp, cred că de aproape un an. El nu este din Caracal, stă înt-un sat apropiat de noi, în Reşca, dar în ziua aceea, când Alexandra a dispărut, amândoi aveau treabă în oraş (nr- Caracal) şi urmau să se întâlnească acolo.

Alexandra a plecat la ora 9.30-10.00 şi atunci nu era niciun microbuz. De obicei, în vacanţă sunt puţine microbuze. Unul dimineaţa la 5 şi altul la ora 7.15 minute. Aşa a ajuns să ia ocazia. Nu a mai ajuns la întâlnire. Prietenul ei a aşteptat-o două-trei ore şi nu a mai ajuns la întâlnirea cu el. Am început să sunăm şi noi şi el, dar avea telefonul închis”, a precizat Marina.

Prietena Alexandrei spune că şi în timpul anului şcolar microbuzele sunt puţine şi povesteşte că şi ea a mers de multe ori cu maşini de ocazie. Fata spune că nu se va mai urca în mașini de ocazie niciodată.

„Eu am mers cu ocazia chiar şi în timpul anului şcolar pentru că microbuzul pleca la ora 12.00 şi orele începeau la 14.00. Trebuia să stau aproape două ore singură prin curtea şcolii. Sunt tot din Dobrosloveni şi cred că spre deosebire de Alexandra am avut mai mult noroc pentru că nu stau la strada principală în comună. Alexandra stătea la principală şi acolo veneau mulţi care luau la ocazie dinspre Slatina. Eu plecam la ocazie cu cei care veneau din satele apropiate. Mulţi îl cunoşteau pe tata. Şi de obicei preferam să merg cu oameni în vârstă pentru că erau de încredere. Acum, după acest caz, nu voi mai merge cu ocazia”, a mai spus Marina.