News

Prietenii lui Răzvan Ciobanu, atac la preoții care au oficial slujba de înmormântare! Ce discurs au ținut aceștia

02.05.2019 | 17:10
Prietenii lui Răzvan Ciobanu sunt critici cu preotul care a oficiat slujba de înmormântare

Cei prezenți la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu nu au fost mulțumiți de discursul pe care l-a ținut preotul care a oficiat slujba de la Cimitirul Progresul din Capitală. Printre ei se numără Alin Gălățescu. Prietenul creatorului de modă l-a atacat pe preot pentru cuvintele pe care le-au rostit despre Răzvan, legându-se de orientarea sa sexuală.

Alin Gălățescu, mâhnit de ce a văzut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: O slujbă jenantă

Alin Gălățescu a considerat slujba de înmormântare drept una grotescă, strict din perspectiva felului în care preotul a vorbit despre designer-ul pentru care au venit să îl conducă pe ultimul drum sute de persoane. Gălățescu a remarcat și neprofesionalismul celui care a ținut discursul, căruia i-a sunat telefonul destul de des.

E o stare tristă, sunt foarte mulţi, l-au iubit foarte multe personaje, a fost minunat, poate mai puţin preotul, care a ţinut o slujbă jenantă şi prozeletistă, totalmente nelalocul ei, cu exemple din căsătorii heterosexuale care nu-şi aveau locul deloc aici. (…)

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat astăzi

Preotului i-a sunat telefonul de mai multe ori în timp ce predica

I-a mai sunat şi telefonul din când în când. Restul slujbei a fost minunată. Mai puţin predica aceasta… care a fost din punctul meu de vedere grotesc”, a spus Alin Gălățescu la România TV. Cuvinte frumoase au avut de spus, în schimb, Iulia Albu și Cătălin Botezatu la înmormântarea lui Ciobanu.

Iulia a spus că nimeni nu l-a înțeles, dar el cu siguranță îi iartă, de acolo de sus. Totodată, criticul de modă a mai declarat că dacă ar fi văzut câți oameni au mers să își ia adio de la el ar fi râs. Răzvan Ciobanu a fost criticat și aplaudat pentru faptul că a avut curajul să își recunoască orientarea sexuală într-o societate conservatoare, ca a noastră.

În urmă cu mulți ani, Răzvan a vorbit public despre viața sa personală fără să intre în prea multe detalii. În aceeași măsură a recunoscut că a fost dependent de cocaină, drog pe care l-ar fi consumat și după ce a scăpat de această adicție. Răzvan a vorbit despre droguri în ideea de a-i face pe ceilalți să conștientizeze că nu poate fi un subiect tabu, mai ales că acestea fac mult rău.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri