Fotbal international

Prietenul lui Zlatan Ibrahimovic a murit la 32 de ani! Fotbalistul a suferit un infarct

13.10.2018 | 20:55
Prietenul lui Zlatan Ibrahimovic a murit la 32 de ani

Labinot Harbuzi, bun prieten al lui Zlatan Ibrahimovic, a murit la 32 de ani. Fostul fotbalist suedez a suferit joi un infarct, iar medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără succes. În urmă cu aproape nouă ani, marele jucător suedez îl cerea la echipa naţională a Suediei.

Fostul mijlocaş al lui Malmo a fost descoperit de tatăl său inconştient în casă, care a chemat de urgenţă o ambulanţă şi i-a acordat primul ajutor. Medicii l-au transportat la spital, iar pe drum au încercat de mai multe ori să-l resusciteze, fără să aibă succes. Pawel Cibicki, fost jucător la Leeds United, s-a întâlnit cu Labinot Harbuzi cu o zi înainte ca acesta să moară şi a declarat că acesta nu dădea semne că ar fi bolnav sau că s-ar simţi rău.

Labinot Harbuzi, prietenul lui Zlatan Ibrahimovic, a murit la 32 de ani

Labinot Harbuzi era bun prieten cu Zlatan Ibrahimovic, cei doi fiind colegi la Malmo în perioada 2000-2001. Actualul jucător al celor de la LA Galaxy l-a cerut pe fostul mijlocaş la echipa naţionala a Suediei în 2009. “Joacă de o maniere diferită şi de acest lucru are nevoie naţionala Suediei”, declara Zlatan Ibrahimovic.

Labinot Harbuzi a jucat de-a lungul carierei pentru Feyenoord, Excelsior, Genclerbirligi, Manisaspor, Syrianska, Prespa Birlik şi Melaka United. Fostul fotbalist suedez şi-a anunţat retragerea din fotbal la 30 de ani, după ce evoluase în prima ligă din Malaezia. La nivel internaţional a evoluat pentru echipele de juniori şi tineret a Suediei. Cu toate acestea, Harbuzi a anunţat în 2011 că şi-ar dori să joace pentru echipa naţională a Albaniei, din moment ce părinţii acestuia se născuseră la Tirana.

Labinot Harbuzi, prietenul lui Zlatan Ibrahimovic, a murit la 32 de ani
Labinot Harbuzi, prietenul lui Zlatan Ibrahimovic, a murit la 32 de ani