News

Prima reacția a fiicei lui Gheorghe Dincă. Ce a putut să spună despre casa ororilor din Caracal. Toți o s-o desființeze după aceste declarații!

29.07.2019 | 15:26
Prima reactia a fiicei lui Gheorghe Dinca Ce a putut sa spuna despre casa ororilor din Caracal Toti o so desfiinteze dupa aceste declaratii

Fiica lui Gheorghe Dincă a avut o primă reacție după crima pe care tatăl ei a comis-o, tragedie care a șocat o țară întreagă. Fata ei a vorbit complet pe lângă subiect și s-a arătat preocupată de soarta câinilor în loc să ofere condoleanțe familiei pe care monstrul a distrus-o. Daniela Dincă a declarat pentru cancan.ro că marea problemă cu care ea și mama ei s-a confruntat a fost că nu au fost lăsate să hrănească animalele.

Fiica lui Gheorghe Dincă, preocupată de câini

„Anchetatorii nu ne-au lăsat (n.r. – pe D. Dincă și pe mama ei, Elena) să intrăm în curte. Nu ne-au lăsat să hrănim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic și nici pe noi nu ne lasă să le dăm mâncare. Unde este Protecția Animalelor?”, a declarat Daniela Dincă pentru cancan.ro.

Conform anchetei MAI, Alexandra Măceșanu a reușit să pună mâna pe telefon și să sune la 112 în timp ce criminalul s-a dus la farmacie să cumpere o cremă de mâini. Fata nu a putut ieși din casă din cauza câinilor extrem de agresivi. În acest dosar se desfășoară mai multe cercetări, iar 8 polițiști (3 agenți și 5 ofițeri) sunt în vizorul procurorilor acum.

Gheorghe Dincă participă la reconstituirea oficială a crimelor. Sursa foto: digi24.ro

Detalii în premieră din anchetă

Criminalul din Caracal a recunoscut ieri că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra. Pe Luiza acesta a luat-o cu autostopul pe 14 aprilie 2019, iar pe Alexandra a răpit-o miercurea trecută, pe 24 aprilie. Românii sunt extrem de revoltați și cer o schimbare din temelii a sistemului actual, iar pe Internet a apărut chiar și o petiție în care se cere reintroducerea pedepsei cu moartea.

„Era dormitorul, camera de zi a lui Dincă Gheorghe, în latura de vest… Am găsit material calcinat, o pereche de blugi. În holul locuinței, o poșetă, o pereche de încălțăminte, carnea aflată în congelator. S-a mai descoperit un telefon mobil tot în dormitor. E marca Alcatel și o husă de telefon. Poate reușim să ridicăm de acolo ceva, mai facem o cercetare”, a declarat o sursă din interiorul anchetei pentru cancan.ro.