Sporturi

Prima reacție a lui Marius Copil după finala cu Federer: “Am început turneul mai devreme decât Roger”

28.10.2018 | 18:24
Prima reactie a lui Marius Copil dupa finala cu Federer Am inceput turneul mai devreme decat Roger

Marius Copil a fost învins în finala turneului de la Basel de Roger Federer cu scorul de 7-6, 6-4, la capătul unui meci bun făcut de tenismenul român, care a condus cu break în ambele manșe, dar nu a reușit să se impună în fața elvețianului. La finalul, Copil a vorbit în fața spectatorilor care au asistat la partidă și a declarat că i-a fost mai dificil decât elvețianului în meciul direct pentru că a debutat la Basel mai devreme decât el.

Venit din calificări în turneul de la Basel, Copil a avut un parcurs excelent, reușind cea mai bună performanță a carierei, după ce a învins 6 tenismeni mai bine cotați decât el. Din păcate, sportivul român nu l-a putut depăși în finală pe numărul 3 în clasamentul mondial, deși l-a condus în primul set cu 3-1, dar l-a pierdut cu 7-6. Românul a făcut un joc bun și în setul 2, când a condus cu 3-0 și 4-1, dipă care a pierdut 5 game-uri consecutiv.

Prima reacție a lui Marius Copil după finala de la Basel cu Federer

“Am început turneul ceva mai devreme decât Roger, deci mi-a fost un pic mai dificil. Le mulțumesc tuturor fanilor care au venit din România să mă susțină. Îi mulțumesc lui Andrei Pavel, care a avut mereu încredere în mine și este aici lângă mine”, a declarat Marius Copil la finalul partidei cu Roger Federer.

Marius Copil a postat și un mesaj pe contul personal de Twitter: “Îți mulțumesc, Roger Federer, pentru un meci senzațional la prima mea finală ATP 500. Vreau, de asemenea, să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și organizatorilor turneului din Elveția. Un turneu senzațional, cu oameni senzaționali”, a scris tenismenul român pe rețeaua de socializare.