Fotbal intern

Prima reacţie a lui Gigi Becali după eliberarea lui Borcea: “Bă, eşti sigur?”

02.07.2018 | 14:42
Prima reactie a lui Gigi Becali dupa eliberarea lui Borcea Ba esti sigur
ADVERTISEMENT

Prima reacţie a lui Gigi Becali după eliberarea lui Borcea. Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre vestea eliberării finului său, Cristi Borcea şi este convins că acesta nu va lăsa Dinamo la greu după ce o să revină acasă din penitenciar.

După patru ani şi patru luni, Cristi Borcea a fost în sfârşit eliberat din închisoare. Pe 4 martie 2014 a fost condamnat la şase ani şi patru luni în “Dosarul Transferurilor”. F ostul acţionar al lui Dinamo a fost eliberat condiţionat din închisoare, iar naşul său, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali a comentat decizia respectivă, după ce a aflat de la FANATIK,RO vestea cea mare.

ADVERTISEMENT

Prima reacţie a lui Gigi Becali după eliberarea lui Borcea: “Bă, eşti sigur?”

Contactat de către FANATIK.RO, Becali nu a ezitat să îşi manifeste bucuria pentru decizia eliberării lui Cristi Borcea. “Bă, eşti sigur? Foarte bine, tată! Să vină acasă. A stat destul în închisoare, iar alţii au jefuit ţara asta şi sunt liberi bine mersi. Ştiu că fiul lui Borcea, Patrick nu a dormit toată noaptea. S-a gândit doar la decizia pe care tatăl său o avea de primit în cursul acestei zile. Acum o să mă interesez şi eu mai bine, să-l trimit pe Luţu în stânga sau în dreapta, să văd dacă îl pot ajuta pe Cristi cu ceva, dar până diseară eu cred că el este acasă. Abia aşteaptă să îşi vadă familia. Ştiu bine lucrul ăsta. O să îi dea drumul când o să ajungă hârtia de la judecători la închisoare. Îl aştept pe Borcea să ne batem iar la fotbal. Sunt sigur că nu poate să stea departe de fotbal şi să vadă cum Dinamo se duce la vale. Cu Borcea, Dinamo o să fie din nou puternică”, a spus patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali.