Primele declaraţii ale Cruduţei despre noul iubit!

Daniela Crudu iubeşte din nou! Norocosul care a reuşit să îi intre în graţii şi să îi demonstreze că este pe aceeaşi lungime de undă este un tânăr brunet, chipeş, de vârstă...
04.12.2014 | 09:30
Primele declaratii ale Crudutei despre noul iubit

Daniela Crudu iubeşte din nou! Norocosul care a reuşit să îi intre în graţii şi să îi demonstreze că este pe aceeaşi lungime de undă este un tânăr brunet, chipeş, de vârstă apropiată, în compania căruia coprezentatoarea emisiunii “Super Bingo Metropolis” radiază pur şi simplu.

Cruduţa a redevenit femeia plină de viaţă, exact aşa cum era înainte să apară în viaţa ei Nilă. Treptat treptat, vedeta a renunţat la tot ce îi făcea plăcere, tocmai pentru a nu îl supăra pe fotbalist, care era destul de gelos şi care îi făcea tot felul de scene din senin. Din păcate, sacrificiile ei au fost în zadar, mai ales că Nilă a jucat luni bune la două capete, având şi iubită oficială – pe Daniela şi amantă – pe Alina, o femeie din oraşul lui natal. De când a aflat că a fost înşelată, Cruduţa i-a dat papucii şi nu a mai vrut să ştie de Nilă, deşi el a dat semne că o voia înapoi în viaţa lui.

Şi cum după furtună iese soarele, acum săptămânile de suferinţă sunt istorie. Bruneta a fost lovită de săgeata lui Cupidon, iar “vinovat” este un tânăr care i-a readus zâmbetul pe buze. Îndrăgostiţii au bifat deja câteva ieşiri în cluburi, unde pasiunea a atins cote alarmante. Dragostea pluteşte în aer, iar Daniela nu se sfieşte să recunoască faptul că simte din nou fluturi în stomac. Iar bărbatul care a cucerit-o nu încetează să o surprindă ori de câte ori are ocazia.

“Da, ieşim împreună de ceva vreme. Suntem la început, entuziasmaţi şi ne trăim viaţa. Îmi trimite flori în fiecare zi, iar relaţia noastră e ceva special. Are grija de mine şi ne înţelegem foarte bine”, a declarat, pentru spynews.ro, Daniela Crudu. În timp ce viaţa ei personală s-a aranjat mai bine decât şi-ar fi imaginat ea vreodată, Nilă probabil că începe să îşi dea seama ce a pierdut, mai ales acum când idila cu Alina s-a dus pe apa sâmbetei…

Sursa: spynews.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!