Fotbal intern

Primele declarații ale lui Edi Iordanescu după ieşirea nervoasă din etapa 1: „Nu vreau ca cineva să-și bată joc!”

16.07.2019 | 11:48
Primele declaratii ale lui Edi Iordanescu dupa iesirea nervoasa din etapa 1 Nu vreau ca cineva sasi bata joc

Edi Iordănescu a oferit primele declarații după ieșirea nervoasă din finalul meciului cu Chindia Târgoviște, încheiat la egalitate, 2-2. Tehnicianul celor de la Gaz Metan Mediaş a răbufnit la adresa arbitrului în finalul meciului, acuzând neacordarea unei lovituri de la 11 metri pentru echipa sa.  Luni dimineaţă, antrenorul medieșenilor a acceptat să vorbească și a povestit cum s-a simțit în meciul cu Chindia și de ce a avut o astfel de reacţie la adresa arbitrului Radu Georgescu.

Edi Iordănescu a explicat ieşirea nervoasă din Gaz Metan-Chindia 2-2

„ Nu am oferit declarații după meci, pentru că am încercat să mă calmez ca să nu spun lucruri la cald. Gaz Metan a suferit restructurari masive, am pierdut 11 jucatori si riscăm să mai pierd încă unul, pe Boubacar.”

Edi Iordănescu a vorbit și despre insolvența în care se află Gaz Metan.  „ Jocul lui Gaz Metan a fost foarte frumos, cred că echipa va ieși din insolvență, nu sunt supărat că am ramas la Mediaș, am refuzat oferte foarte tentante și mi-am asumat acest lucru, am început campionatul cu jucători tineri și foarte tineri pe care îi felicit și sper ca echipa să fie la fel ca anul trecut dar ne trebuie rabdare. Timpul a fost inamicul nostru numărul 1, pretențiile noastre au rămas la fel de mari, abordăm fiecare meci la victorie. Nu vreau să fim tratați ca o echipă care se află în insolvență, iar clubul s-a luptat să supraviețuiască și asta ne face cinste.”

Primele declarații ale lui Edi Iordanescu după iesirea nervoasă cu Chindia! „Nu vreau ca cineva să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor mei”
Primele declarații ale lui Edi Iordanescu după iesirea nervoasă cu Chindia! „Nu vreau ca cineva să-și bată joc de munca mea și a jucătorilor mei”

A acuzat anumite decizii ale arbitrului

„ În prima repriză nu am avut nici o emoție, m-a deranjat că au fost niște momente în care i-am atras atenția celui de-al 4-lea arbitru și i-am spus că se va pierde meciul din mână dacă se menține maniera de arbitraj. Yameogo de la Chindia a avut un atac cu talpa pe glezna lui Olaru și nu a primit al doilea galben, ca atare imediat banca adversă l-a schimbat, la fel și la Voduț, care a simulat și a mai avut un fault, dar tot nu a prmit al doilea galben.”

„ Anumite decizii au influențat jocul, sunt de acord cu penalty-ul primit dar dă-ne și nouă ce ni se cuvine, cum se putea dicta și penalty pentru noi la faza lui Marius Constantin. OK, nu dai penalty, dar dă măcar galbenele! Prin deciziile pe care le iei transmiți o stare de nervozitate. Nu vreau ca cineva să-și bată joc de munca mea și de munca jucătorilor mei, am incercat sa am un dialog cu George Rădulescu dar m-a eliminat mult prea repede, am avut mai multe discuții politicoase cu cel de-al 4-lea arbitru, mie îmi pare rău că nu apare în imagini atacul la Olaru unde se putea da al doilea galben.”