Primele imagini cu iubitul american al Andreei Bălan

Andreea Bălan este, de câteva săptămâni, îndrăgostită! I se trage încă de la excursia petrecută în Barcelona, loc în care a ajuns la insistenţele verişoarei ei, Ligia, oraşul spaniol...
27.06.2014 | 09:34
Primele imagini cu iubitul american al Andreei Balan

Andreea Bălan este, de câteva săptămâni, îndrăgostită! I se trage încă de la excursia petrecută în Barcelona, loc în care a ajuns la insistenţele verişoarei ei, Ligia, oraşul spaniol fiind locul în care talentata cântăreaţă a cunoscut un bărbat, un american de 31 de ani.

Provenit din Statele Unite, tânărul de 31 de ani, ajuns în Barcelona alături de gaşca de prieteni care a însoţit-o pe Ligia, verişoara Andreei, s-a îndrăgostit la prima vedere de frumoasa artistă. Aceasta, surprinsă de comportamentul americanului, i-a promis că va accepta invitaţia Ligiei de a vizita New York-ul, oraşul în care locuiesc ei, iar săptămâna aceasta a petrecut-o în marele oraş de peste Ocean. Evident, alături de americanul îndrăgostit lulea de cântăreaţa noastră dar care, recunoaşte Andreea, a făcut-o totuşi să simtă „fluturaşi în stomac”.

Prima surpriză a americanului misterios a fost cea pe care i-a făcut-o vedetei chiar de ziua ei, adică chiar când aceasta a ajuns în New-York: au petrecut o seară minunată, romantică pe un acoperiş superb din cartierul Manhattan.

Apoi, pentru a o răsfăţa aşa cum merită, bărbatul de 31 de ani i-a pus starului român o supermaşină la dispoziţie şi i-a mai făcut o mulţime de alte surprize romantice, dovedindu-i cântăreţei că este cu adevărat înnebunit după ea.

„Cupidon” a fost chiar verişoara Andreei Bălan

Verişoara vedetei, Ligia, medic stomatolog din New-York, cu care s-a întâlnit Andreea Bălan la Barcelona a fost, cu adevărat, Cupidon pentru frumoasa cântăreaţă. Mai exact, ştiind că artista a trecut printr-o despărţire dificilă a avut grijă ca în gaşca de prieteni pe care a cărat-o după ea de peste Ocean să includă şi pe unul dintre bărbaţii bine, dar singuri din cercul ei de amici. Iar acesta, ca un făcut, în momentul în care a văzut-o pe vedeta noastră, a rămas hipnotizat de farmecele Andreei, îndrăgostindu-se iremediabil de ea.

„Ligia mi-a schimbat complet viaţa, o să îi fiu recunoscătoare toată viaţa. Ea ne-a schimbat viaţa amândurora. Eu chiar sunt fericită acum, nu am mai fost aşa de ani buni”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Bălan, preferând însă să fie extrem de discretă cu privire la identitatea misteriosului american care i-a “furat” inima.

Sursa: spynews.ro