News

PRIMELE IMAGINI cu Tonciu după ce şi-a OPERAT NASUL

Andreea Tonciu şi-a luat inima în dinţi şi a hotărât să pună capăt glumelor făcute pe seama nasului ei. Focoasa brunetă a mers la o clinică din Turcia unde şi-a operat nasul....
08.11.2014 | 08:34

Andreea Tonciu şi-a luat inima în dinţi şi a hotărât să pună capăt glumelor făcute pe seama nasului ei. Focoasa brunetă a mers la o clinică din Turcia unde şi-a operat nasul.

Andreea Tonciu s-a panicat înainte de a intra în sala de operaţie, dar până la urmă şi-a făcut curaj să-şi dea chipul pe mâna chirurgului. Acum este foarte fericită că a luat această decizie şi este convinsă că va avea un nas de păpuşă.

“Mă simt ameţită, dar o să ma simt mai bine. Am un năsuc foarte mic acum. Abia aştept să văd cum arăt. Cred că a meritat să fac operaţia asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi. Nu este o operaţie nici grea, nici uşoară. Trebuie să fii puternic. Va transmit salutari din Turcia si pregatiti-va ca o sa vin cu un nas mult mai mic si mai frumos. O să am un nas de păpuşă”, a declarat Andreea Tonciu în cadrul emisiunii “La Măruţă”.

tonciu

 

tonciu1_04_95e7e7f737

Sursa: libertatea.ro