News

Primele imagini de la petrecerea de nuntă a Liei Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Ce ținută a ales. FOTO

31.03.2019 | 00:03

Petrecere mare în sânul Partidului Social Democrat! Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, se căsătoreşte astăzi cu senatorul PSD Claudiu Manda! Lia Olguţa Vasilescu a deci, totuşi, să poarte  rochie albă la nuntă, chiar dacă înainte spunea că nu vrea rochie albă. Aceasta a fost accesorizată cu mai multe perle.

Lia Olguţa Vasilescu se căsătoreşte cu colegul de partid, Claudiu Manda

Cei doi aşteaptă peste 500 de oameni care să ia parte alături de ei la petrecerea organizată la un cort din comuna Işalniţa, judeţul Dolj! Primarul comunei unde are loc petrecerea de nuntă a Liei Olţuţa Vasilescu este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori! Nunta are loc după ce de Dragobete au spus un “Da” hotărât în faţa ofiţerului de stare civilă.

La petrecere sunt aşteptati şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar şi mulţi miniştri din actualul şi fostul Guvern sau membri ai partidului social-democrat din toată ţara. Olguţa Vasilescu a optat pentru rochie albă, lungă, simplă, brodată cu mărgele în forma unul fluture.

517 invitati la nunta Liei Olguta Vasilescu cu Claudiu Manda

Lia Olguţa Vasilescu a purtat o rochie albă cu perle

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat potrivit HotNews că nu crede că Olguța Vasilescu va fi o mireasă care se va lăsa furată.

„Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă. O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”, a declarat el.

Cei doi au anunțat că se vor căsători încă din luna ianuarie a acestui an. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cumpărat și o casă în zona centrală a Craiovei, senatorul Manda precizând că imobilul a costat 230.000 de euro.

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.