Fotbal intern

Primele imagini de pe stadionul unde încercăm marea lovitură. Teren, vestiare, tribune, culoar de acces. GALERIE FOTO

20.06.2019 | 20:06
Primele imagini de pe stadionul unde incercam marea lovitura Teren vestiare tribune culoar de acces GALERIE FOTO

România va juca vineri, de la ora 19:30, împotriva Angliei la EURO U21, un meci care ne poate duce în semifinalele Campionatului European de tineret.

Primele imagini de pe stadionul unde mâine încercăm marea lovitură

Partida are loc pe arena “Dino Manuzzi” din Cesena, acolo unde Adrian Mutu a evoluat pentru echipa locală. Stadionul are o capacitate de peste 20.000 de locuri, însă pentru această partidă vor putea fi prezenţi în tribune 18.000 de spectatori. În mare parte, aceştia vor fi doar români. FANATIK a ajuns la Cesena şi îţi prezintă o galerie foto completă cu arena “Dino Manuzzi”. Click pe imaginea de mai sus. 

România este lider în grupa C datorită victoriei cu 4-1 obţinute împotriva Croaţiei. În schimb, Anglia e obligată să câştige după ce a pierdut în prima rundă cu Franţa, scor 1-2. Eşecul a fost unul dramatic pentru englezi. Au condus cu 1-0, Franţa a ratat două penalty-uri, însă până la urmă a revenit şi a câştigat cu 2-1, Wan-Bissaka înscriindu-şi în proprie poartă în minutul 95.

România şi Anglia s-au întâlnit anul trecut într-un meci amical disputat pe terenul lui Wolves. Englezii au câştigat cu 2-1, însă echipa antrenată pe atunci de Daniel Isăilă a avut o mulţime de situaţii clare de gol.

Dacă vom învinge Anglia, acumulăm şase puncte. Dacă Franţa va câştiga la rândul său duelul împotriva Croaţiei, atunci cele două echipe se pot mulţumi cu o remiză în meciul direct din ultima rundă, rezultat în urma căruia ambele echipe ar ajunge în semifinale, cu câte şapte puncte.

În semifinale merg câştigătoarele de grupă, dar şi cea mai bună ocupantă a locului 2. Nu este clar la momentul actual dacă şase puncte ne vor fi suficiente ca să ajungem în semifinale. Sunt şanse mari ca în grupa A ca minimum două echipe să aibă aceeaşi zestre de puncte. Ne avantajează însă golaverajul după succesul clar obţinut împotriva Croaţiei.

ROMÂNIA ARE COTA 6.00 LA BETANO SĂ CÂŞTIGE ÎMPOTRIVA ANGLIEI

Tags: