Life

Prințesa Diana o bântuie pe Regina Elisabeta. Ce va scoate la iveală filmul în care îi dă viață Kristen Stewart

30.03.2021 | 14:25
Printesa Diana o bantuie pe Regina Elisabeta Ce va scoate la iveala filmul in care ii da viata Kristen Stewart
Kristen Stewart va fi Prințesa Diana în filmul „Spencer”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prințesa Diana o bântuie pe Regina Elisabeta la aproape 24 de ani de la moartea ei, iar de data aceasta nu vorbim despre fenomenele paranormale care s-a produce la Buckingham, despre care scrie des presa tabloidă britanică, ci despre un film în care fosta nevastă a Prințului Charles va fi interpretată de actrița germană Kristen Stewart.

Chiar dacă mai sunt câteva luni până o vom vedea pe Kristen jucând rolul Dianei pe marile ecrane în super-producția „Spencer”, au apărut deja câteva controverse cu referire la această peliculă, iar Regina Elisabeta și Charles ar putea ieși șifonați, deși vorbim despre o ficțiune.

ADVERTISEMENT

Filmul va scoate la iveală ce a trăit Diana în anul 1991 când a decis să divorțeze de Charles. Kristen este tot mai vânată de fotoreporteri în ultima vreme datorită rolului dificil din această producție cinematografică, iar recent publicația The Sun a surprins-o pe actriță îmbrăcată și coafată identic ca Diana, ceea ce a trezit niște emoții tuturor, de parcă ar fi revăzut-o chiar pe ea pe străzile din Anglia.

Prințesa Diana, interpretată de Kristen Stewart în filmul „Spencer”

Diana de Wales sau prințesa inimilor cum a botezat-o toată lumea, pe scurt Lady Di, va avea propriul ei film post-mortem conceput de bagheta magică a cineastului Pablo Larrain din Chile, conform vozpopuli.com

ADVERTISEMENT

Filmul va spune o parte a poveștii ei de viață, iar pelicula este deocamdată bine primită de Casa Regală Britanică, deși sunt mulți care spun că Regina ar putea fi deranjată de anumite lucruri care ar putea fi scoase la iveală, căci povestea Dianei nu a fost una întocmai cum sunt descrise viețile prințeselor în cărțile cu happy-end.

Mitul Lady Di, reînviat la aproape 24 de ani de la moartea sa

Prințesa Diana s-a stins într-un teribil accident de mașină pe 31 august 1997 și a devenit un adevărat icon și chiar un mit a tot ce înseamnă regalitate britanică în ultimii 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Tocmai pentru că mitul Diana încă există, cineastul Larrain s-a gândit că cel mai bine ar fi ca Diana însăși să vorbească prin intermediul filmului său, prin Kristen Stewart.