“Prinţul” Cristea şi-a “tras” blondă din Constanţa!

Adrian Cristea marchează seară de seară, dar nu pe terenul de fotbal. Ba o brunetă, ba o roşcată, iar acum o blondă, la care pare să se fi oprit de această dată. Alexandra din Constanţa a...
26.08.2014 | 09:06
Printul Cristea sia tras blonda din Constanta

Adrian Cristea marchează seară de seară, dar nu pe terenul de fotbal. Ba o brunetă, ba o roşcată, iar acum o blondă, la care pare să se fi oprit de această dată. Alexandra din Constanţa a reuşit într-o săptămână, cât altele în zece!

Două luni i-au fost necesare Carlei să-şi dea seama lângă cine trăia şi care sunt slăbiciunile Prinţului Cristea. Cea mai mare este faptul că-i plac femeile, pe care le schimbă mai des decât pe şosete. Motiv pentru care, roşcata a decis să iasă din relaţie şi să-şi vadă de drum separat de Adi. N-a fost deloc cu supărate pentru fostul fotbalist. În doar câteva zile şi-a găsit alinarea, dacă se poate spune aşa, în braţele unei blonde, de această dată.

Se numeşte Alexandra şi este originară din Constanţa, dar asta n-o împiedică să facă drumuri des la Bucureşti pentru a fi cât mai aproape de proaspătul iubit. Ceea ce a şi făcut. Weekendul trecut, blonda cu pricina s-a urcat în maşină şi a dat o fugă până-n Capitală, unde era aşteptată de Cristea. Ca doi porumbei, Alexandra şi Adi au ieşit în oraş la ceas de seară, în compania unor prieteni, semn că relaţia nu e una pasageră, ca s-o ţină ascunsă.

Veseli şi foarte afectuoşi unul cu celălalt, îndrăgostiţii au făcut risipă de gesturi tandre, în văzul tuturor şi nu s-au sfiit nicio clipă că ar putea fi recunoscuţi şi fotografiaţi. Un alt semn bun, am zice noi? Ba mai mult decât atât. La un moment dat, prietenii lui Cristea au plecat, însă el şi iubita lui au rămas în continuare la masă unde au dat frâu liber sentimentelor, dar mai ales…braţelor!

Sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: