Fotbal intern

“Gâlcă trebuia să ştie cu ochii închişi cum joacă Dinamo!”

UPDATE 18.00: Pe lîngă Ienei şi Mihai Stoichiţă lansează un atac la adresa lui Gâlcă şi a jucătorilor. “Lippi” îl consideră neinspirat pe Costel Gâlcă, după ce acesta l-a introdus...
03.10.2014 | 18:00
Galca trebuia sa stie cu ochii inchisi cum joaca Dinamo

UPDATE 18.00: Pe lîngă Ienei şi Mihai Stoichiţă lansează un atac la adresa lui Gâlcă şi a jucătorilor. “Lippi” îl consideră neinspirat pe Costel Gâlcă, după ce acesta l-a introdus în teren pe Nicuşor Stanciu.

“Am văzut meciul Stelei, normal! Cum să nu mă uit? Ce să comentez eu?! De ce nu a jucat Steaua? Păi, aşa se întîmplă cînd dai de un adversar mai puternic. Tu crezi că poţi să faci ce vrei cu Dinamo Kiev? Nu, tată, păi, ăştia cînd te prind îţi dau imediat gol. Păi, să ne aducem aminte de Aktobe. Săracii, cîte ocazii au avut, dar nu au băgat-o în poartă. Dar, de Aalborg? La fel de mult au ratat şi ăia. De ce? Nu aveau valoare… Acum, cînd au dat de un adversar mai puternic s-au găsit o grămadă de probleme la echipă. Păi, axul central scîrţîie pe faza pe apărare, majoritatea golurilor de acolo au venit. E nevoie urgentă de un fundaş central şi un mijlocaş central, nu ce are Steaua acum! Plus că, am auzit că se tot discută că nu a fost Gâlcă să vadă pe Dinamo Kiev pe viu. Păi, un antrenor trebuie să ştie cu ochii închişi cum joacă adversarul şi mai ales Dinamo Kiev. Cum aş fiu eu acum antrenor la Steaua şi mîine aş evolua contra lui Real Madrid. Ce fac? Mă duc la Madrid? Ce să văd? Tribunele? Păi, eu nu ştiu cum joacă Real Madrid?! Dacă a avut ultimele DVD-uri cu meciurile lui Dinamo Kiev e de ajuns, pentru ce să mai meargă şi la Kiev să-i vadă în nu ştiu ce meci, poate băgau rezervele. Şi, ce ai făcut?! Te-ai dus şi degeaba! Îi reproşez lui Gâlcă faptul că a decis să-l bage pe Stanciu! Păi, de ce îl bagi dacă de jumătate de an nu mai joacă nimic, ce faci cu el într-un asemenea meci? Îţi spun sincer, jocul Stelei e îngrijorător, poate pe fază de atac, echipa mai are sclipiri, dar pe faza de apărare…”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru FANATIK.RO

……………………….

 

Fostul tehnician al Stelei, Emeric Ienei, a vorbit despre faptul că antrenorul Costel Gâlcă nu a mai trimis nici un om din staff-ul său, la Kiev, să urmărească un joc al celor de la Dinamo, după ce patronul Becali a refuzat să le plătească deplasarea.

Pe 26 septembrie, FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate că oficialii clubului din Ghencea i-au interzis lui Coatel Gâlcă să mai trimită pe cineva din staff-ul său să urmărească vreun meci al formaţiei Dinamo Kiev înaintea jocului din Europa League. Motivul? Gigi Becali le-a transmis oamenilor că de acum încolo partidele adversarilor din Europa League vor putea fi urmărite şi analizate doar pe DVD-uri  Ulterior, pe 30 septembrie, Nicolae Dică a confirmat oficial această informaţie: “Nu am urmărit pe viu nici un joc al formaţiei Dinamo Kiev. Conducerea a decis să nu mai trimită pe nimeni la meciurile din Europa Leauge. Vom analiza jocurile doar pe DVD-uri“, a spus, pentru DigiSport, “Dicanio”.

“Nu poţi să analizezi jocuri doar pe DVD-uri”

Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Emeric Ienei, cel mai titrat antrenor din istoria Stelei, a comentat această situaţie. “Fiecare antrenor dansează după cum îi cîntă patronul, însă trebuie să te mai lupţi şi tu pentru dreptul de a-ţi profesa meseria în cele mai bune condiţii. Sau poate lui Gâlcă i-a fost frig de nu s-a dus în Ucraina, nu? Revenind la lucruri serioase, eu cred că este o lipsă de profesionalism. Nici pe timpul meu nu se întîmpla aşa ceva! Şi eu trimiteam pe cineva să vadă meciurile adversarilor noştri. Aşa trebuia să facă şi el, chiar dacă şefii nu mai sînt de acord cu astfel de măsuri. Trebuia să găseşti o soluţie să îl convingi pe Gigi Becali că este extrem de util să faci lucrul respectiv. Una este să vezi cum stă jucătorul în teren fără balon, cum se poziţionează la faze fixe, ce scheme are atunci cînd execută astfel de faze, iar alta este să analizezi jocul doar pe DVD-uri”, a spus Ienei.

 steaua-ienei-il-face-praf-pe-tehnicianul-ros-albastrilor-pana-la-urma-cine-e-reghecampf-asta-100225-1-1

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: