“Gaură” de 3 milioane pentru Gigi: “Tătă” nu prelungeşte

Doi dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor, Alex Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu, vor intra în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu Steaua. În acest moment,...
11.10.2013 | 14:15
Gaura de 3 milioane pentru Gigi Tata nu prelungeste
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor, Alex Bourceanu şi Ciprian Tătăruşanu, vor intra în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu Steaua. În acest moment, situaţia celor doi nu este nici pe departe clarificată. Dacă Gigi Becali încă mai crede că îl va convinge pe căpitanul clubului din Ghencea să semneze o prelungire de angajament, deoarece acesta este reprezentat de Anamaria Prodan, în schimb, faţă de portarul Stelei speranţele sînt zero.

FANATIK a aflat că la urechile latifundiarului din Pipera au ajuns informaţii că impresarul portarului stelist, Florin Iacob, deja s-a lăudat la apropiaţi că goalkeeperul din celui mai titrat club din fotbalul românesc nu va semna prelungirea contractului. ” Tătăruşanu a stat mai bine de patru ani la Steaua, ce motivaţie mai are el să continuie la această echipă? Aşteptăm să vedem dacă Piţurcă va califica naţionala la Campionatul Mondial, iar Reghe pe Steaua în primăvara Europa League, iar atunci, dacă aceste lucruri se vor întîmpla, la iarnă, în ultimele şase luni de contract, vom negocia mult mai favorabil pentru noi cu formaţii din străinătate”, au fost afirmaţiile lui Iacob care le-au scos din minţi pe Gigi Becali. Tătăruşanu are o cotă de piaţă de 3 milioande euro, conform transfermarkt.de.

ADVERTISEMENT

“Să nu vă prind că negociaţi cu Iacob!”

Florin Iacob a dezvăluit pentru FANATIK că Steaua nu i-a făcut încă o ofertă de prelungire a contractului lui Tătăruşanu, dar speră că acest lucru se va întîmpla în cel mai scurt timp. Totuşi, în cazul în care negocierile respective se vor derula, Gigi Becali le-a spus oamenilor săi să nu stea sub nici o formă de vorbă cu agentul portarului Stelei.” Să nu aud că o să staţi de vorbă la masă cu Iacob. Cînd o să vă anunţ eu să treceţi la negocieri, atunci vreau să discutaţi direct cu Tătăruşanu. Oricum, ştiu sigur că el nu vrea să mai rămînă la Steaua, deoarece impresarul lui i-a băgat în cap că o să-l transfere liber de contract în străinătate”, le-a spus Becali oamenilor săi.

În 2012, Steaua a cerut ridicarea licenţei de impresar a timişoreanului

FANATIK vă dezvăluie motivele pentru care Gigi Becali nu-l mai are de mult timp la inimă pe impresarul Florin Iacob şi, de ce, nici agentul lui Tătăruşanu nu are nici un interes ca portarul să mai rămînă în Ghencea. Prima dată cînd Iacob a intrat în colimatorul latifundiarului din Pipera s-a întîmplat în iarna anului 2011, atunci cînd Latovlevici a fost la un pas să se transfere la Saint-Etienne. În acel moment, deşi Iacob era agentul fundaşului stînga, oficialii celui mai titrat club din fotbalul românesc i-au dat o hîrtie să se ocupe de transferul lui Lato agentului Traian Gherghişan. Cum impresarul cu acte în regulă al internaţionalului stelist a aflat de această situaţie, atunci s-a implicat şi el direct în negocieri, iar conducătorii francezi au încetat discuţiile,deoarece le-au spus steliştilor că ei nu vor să negocieze tranzacţia respectivă cu mai mulţi impresari. Ulterior, deranjaţi că afacerea nu s-a mai perfectat, şefii Stelei au cerut la FRF ca licenţa agentului timişorean să fie ridicată.

ADVERTISEMENT

Tătăruşanu a semnat cu Iacob fără să ştie Gigi Becali

Ultimul episod care l-a determinat pe Gigi Becali să îl treacă pe lista neagră pe agentul Florin Iacob a fost atunci cînd portarul clubului din Ghencea a ales să semneze un contract de reprezentare cu agentul timişorean, deşi ştia clar că Gigi Becali şi oficialii Stelei nu-l “înghit” direct pe acesta. “Tătăruşanu îşi bate joc de noi? El semnează cu Iacob, iar eu aflu ultimul? Sînt sigur că Latovlevici a fost cel care l-a determinat să facă acest lucru, deoarece stă cu el în cameră şi îl are ca impresar tot pe omul asta de care  eu nu vreau să mai aud”, a tunat Gigi Becali în momentul în care a aflat că opţiunea portarului.

Tags: