Fotbal intern

Probleme la un club din Liga 1! Omul cu banii suferă de cancer: “E grav bolnav! Nu-l mai interesează fotbalul”

13.04.2019 | 13:51
Adrian Ropotan, Florin Tănase și Razvan Grădinaru în partida Concordia Chiajna - FCSB

Probleme la un club din Liga 1! Omul cu banii suferă de cancer și nu îl mai interesează de fotbal. Primarul Chiajnei, Mircea Minea, membru ALDE, are, conform Pro Sport, cancer pulmonar și a fost inclusiv la o clinică din Statele Unite ale Americii pentru a încerca să se trateze. Nici specialiștii de acolo nu i-au oferit prea mari speranțe din păcate.

Probleme la un club din Liga 1!

“Minea suferă de o boală gravă. A fost inclusiv în America pentru tratament. De unde a revenit pentru că lucrurile sunt foarte complicate. E grav! Tocmai din acest motiv nu-l mai interesează fotbalul. Este şi normal. Acum are alte priorităţi. Sănătatea este, clar, pe primul plan. Domnul primar încă mai speră, dar…”, a declarat pentru cancan.ro un personaj din anturajul primarului.

Mai mult de atât, înainte de a merge în SUA, Mircea Minea s-a dus şi la o clinică din Viena pentru a efectua un set complet de analize, după care a dorit o a doua părere specializată din partea medicilor de la Acibadem, un spital celebru din Turcia. Într-un final s-a aflat și la club de problemele primarului. De remarcat că între timp nici echipa nu mai merge prea bine.

Probleme la un club din Liga 1! Minea
Mircea Minea este primarul Chiajnei de peste 20 de ani

Cine este Mircea Minea

Cei din club vorbesc de întârzieri ale salariilor cu până la trei luni. Concordia Chiajna a promovat în sezonul 2010 – 2011 în Liga 1, dar în acest an este posibil să cadă în eșalonul inferior. Echipa este ultima în clasament și tocmai a bifat prima victorie după 19 runde în care nu a bătut pe nimeni. Dunărea Călărași este formația pe care au reușit să o învingă ilfovenii.

Mircea Minea a câștigat pentru prima oară alegerile în Chiajna în 1996 și de atunci a fost primar fără întrerupere. Este unul dintre cei mai bogați edili din țară, acesta precizând în trecut că deține un adevărat domeniu în localitate, o groapă de gunoi, o crescătorie de pui şi un adăpost pentru câini.

  • 8 este locul pe care îl ocupă Concordia Chiajna în clasamentul play out-ului