Fotbal intern

RAPID. Probleme pentru Moraru. Cine-i bagă STRÎMBE lui Miriuţă

Valerii Moraru s-a întîlnit vineri cu Vasile Miriuţă şi au discutat despre posibila venire a tehnicianului la Rapid, informaţie furnizată în exclusivitate de FANATIK.RO....
29.06.2015 | 15:29
RAPID Probleme pentru Moraru Cinei baga STRIMBE lui Miriuta
ADVERTISEMENT

Valerii Moraru s-a întîlnit vineri cu Vasile Miriuţă şi au discutat despre posibila venire a tehnicianului la Rapid, informaţie furnizată în exclusivitate de FANATIK.RO.

“Te aşteptăm să facem performanţă”

Fostul antrenor al CFR-ului este tentat să accepte oferta făcută de finanţatorul giuleştenilor şi să încerce o promovare în prima ligă cu Rapid. Miriuţă s-a întîlnit şi cu o parte dintre suporterii giuleşteni care i-au cerut să accepte ofetrta lui Valerii Moraru. Aceştia i-au transmis că este un antrenor foarte bun şi nu-i interesează că are trecut dinamovist. “Mircea Lucescu a fost tot dinamovist, dar a făcut performanţă la Rapid. Eşti un antrenor foarte bun, te aşteptăm în Giuleşti să facem performanţă”, a fost mesajul fanilor pentru Vasile Miriuţă

ADVERTISEMENT

Speriat de insolvenţă

Oamenii din fotbal au reuşit să-l facă pe Vasile Miriuţă să se răzgîndească. Tehnicianul fost ultima oară la Gyor s-a speriat se pare de ceea ce i s-a “picurat” despre situaţia financiară de la Rapid. Aceştia – se aude că ar fi băieţi “de bine” de la LPF – i-au povestit că Valerii Moraru nu are bani să investească la club. „Moraru nu are o situaţie financiară prea bună. De ce vrei să te compromiţi şi să mergi la Rapid? Mai bine alege o echipă unde ai putea să faci performanţă”, a fost mesajul oamenilor din fotbal pentru Vasile Miriuţă.

Ofertă de la Torpedo

Miriuţă a avut sîmbătă o discuţie cu un impresar rus şi cu reprezentanţi ai celor de la Torpedo Moscova despre o posibilă preluare a grupării moscovite. Fostul internaţional maghiar nu a fost prea încîntat de oferta celor de la Torpedo şi a cerut timp de gîndire pînă miercuri. “Nu ştie ce să facă, ar vrea să meargă la Rapid, dar a fost speriat de posibilele probleme financiare care ar putea apărea în Giuleşti. În plus nici la Torpedo nu este prea multă linişte”, a povestit un apropiat al lui Vasile Miriuţă.

ADVERTISEMENT