Sport

Probleme pentru Reghecampf și Șumudică! Echipele antrenorilor români au fost învinse în ultima etapă

23.11.2018 | 22:52
Probleme pentru Reghecampf si Sumudica Echipele antrenorilor romani au fost invinse in ultima etapa
ADVERTISEMENT

Probleme serioase pentru antrenorii români Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică! Echipele celor doi au fost învinse în ultima etapă. Astfel, Al Wahda, formația pregătită de fostul tehnician al FCSB-ului a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în fața celor de la Al Jazira, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Emiratelor Arabe Unite.

Golul gazdelor a fost marcat de Leonardo Da Silva, în prelungirile primei reprize, în timp ce pentru Al Jazira au înscris Mabkhout în minutul 12, de asemenea din penalty şi Leonardo Rodriguez în minutul 47. De remarcat că în minutul 95, de la oaspeţi a fost eliminat autorul golului 1, Ali Mabkhout. Al Wahda ocupă locul cinci în clasament, cu 15 puncte, iar Al Jazira este pe doi, cu 22 de puncte. Lider este Al Sharjah, care are 24 de puncte.

ADVERTISEMENT

Probleme pentru Reghecampf și Șumudică!

Și formația lui Marius Șumudică a pierdut. Al Shabab a fost învinsă de Al Nasr, scor 0-1, într-o partidă disputată în deplasare de Budescu și compania. Ahmed Musa a marcat singurul gol al partidei în minutul 35 după o pasă perfectă semnată de Giuliano. În actul secund al partidei, internaționalul român, Budescu a primit și un cartonaș galben. Gazdele au rămas în zece oameni după eliminarea lui Petros survenită cu 15 minute înainte de finalul meciului. Până la urmă, s-a jucat 10 la 10 după ce Benlamri a văzut și el cartonașul roșu.

De altfel, Marius Șumudică a simțit că o să aibă un meci greu cu Al Nasr. S-a contrat cu doar câteva ore înainte cu Mircea Rednic: “Despre Rednic nu vreau să vorbesc. Am meci azi cu Al Nasr, nu îmi stă gândul la Rednic. Îi doresc să câştige diseară, e un meci important pentru Dinamo, aşa cum sunt sigur că şi el îşi doreşte ca eu să câştig meciul de diseară” 

ADVERTISEMENT