Simona Halep

Simona Halep s-a accidentat: “Am simţit o durere la muşchi! N-am putut dormi toată noaptea” Cât de grav e

17.01.2019 | 13:55
Simona Halep sa accidentat Am simtit o durere la muschi Nam putut dormi toata noaptea Cat de grav e

Simona Halep va juca cu Venus Williams în turul trei de la Australian Open, însă românca ar putea avea probleme. La finalul meciului câştigat în faţa Sofiei Kenin, scor 6-3, 6-7(5), 6-4, liderul mondial WTA a anunţat că a suferit o mică accidentare în timpul setului doi.

“A fost extrem de greu să alerg după fiecare minge și să fiu acolo la fiecare punct. În setul secund m-am accidentat puțin, dar am luptat pentru că mi-am dorit să câștig și să vin să joc din nou în fața acestor fani minunați”, a declarat Simona Halep la finalul meciului cu Sofia Kenin.

Probleme pentru Simona Halep înainte de meciul cu Venus Williams? “Am simţit o durere la picior”

Apoi, la conferința de presă, Halep a detaliat: “Am simţit o durere la muşchii piciorului, din cauza oboselii. Nu cred că e ceva grav, dar o să văd mâine dimineaţă. M-am resimţit după meciul cu Kanepi din turul 1, nu am putut dormi toată noaptea. Azi, cu Kenin m-am simţit mai bine şi am putut juca.” 

Simona Halep şi Venus Williams vor juca sâmbătă meciul din turul trei de la Australian Open, însă jucătoarea de tenis de 27 de ani ar putea avea probleme. Pe lângă accidentarea suferită în setul doi, românca a stat pe teren patru ore şi 46 de minute în meciurile jucate la turneul de la Melbourne. După meciul cu Sofia Kenin, Mats Wilander a susţinut că este sigur că liderul mondial WTA nu va avea probleme din cauza accidentări. “Nu cred că este vorba de o accidentare care să-i pună probleme”, a spus Mats Wilander la Eurosport.

La finalul meciului, Simona Halep a declarat că nu are idee cum a reuşit să obţină victoria“Nu am nicio idee cum am câștigat acest meci. Îmi este foarte greu să explic ce s-a întâmplat pe teren. A fost un meci extrem de greu. Sofia este o jucătoare uimitoare. Le mulțumesc tuturor românilor din tribune și celor care m-au urmărit acasă, dar și australienilor pentru că știu că mereu mă susțin. Îmi place să joc aici la Melbourne și să sperăm că în turul următor o să fac un meci mai bun”, a mai precizat Simona Halep.