Procuror din Timiș, live pe Facebook de la volan, cu un copil în dreapta! Ce riscă acum femeia

Alexandru Năstase   
în HotNews
14/08/2019, 17:50
Procuror din Timiș, live pe Facebook de la volan, cu un copil în dreapta! Ce riscă acum femeia GALERIE FOTO
Procurorul și-a șters contul de facebook după ce imaginile au ajuns în presă. sursa foto - facebook

Imagini revoltătoare fac înconjurul mediului online. Un procuror din Timiș a intrat în regim de live pe Facebook, chiar în timp ce se afla la volan. Mai mult de atât, în dreapta se afla și un copil. Femeia, angajată a Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș s-a filmat de două ori în timp ce conducea. Aceasta a dat un adevărat recital în timp ce-și conducea propria mașină și cânta o melodie din folclorul maramureșean.

Procuror din Timiș, live pe Facebook de la volan, cu un copil în dreapta!

Acaparată total de ritmurile melodiei, procurorul Alina Mirea aplaudă în ritmul muzicii, ia mâinile de pe volanul autoturismul aflat în mers, în timp ce, pe locul din drepta, se afla o copilă a cărei vârstă nu depășea 10 ani. Imaginile postate pe o rețea de socializare chiar pe pagina personală a procurorului sunt datate din luna iunie, dar mai pot fi văzute doar de prieteni. De remarcat că cel puțin două dintre ipostazele în care apare procurorul contravin prevederilor Codului Rutier.

Vorbim despre faptul că, pe distanțe mari și cu autoturismul în mișcare, Mirea conduce fără să aibă mâinile pe volanul autoturismului, punând astfel în pericol atât viața sa, cât și a fetei aflate pe locul din dreapta. În plus, fata nu îndeplinește condițiile impuse de legislația în viagoare pentru a se afla pe acel loc. Cert este că, în acest moment, procurorul Alina Mirela Mirea nu riscă doar eventuale sancţiuni contravenţionale

Ce riscă acum femeia

Conform celor de la cotidianul.ro, discutăm şi despre o cercetare disciplinară pentru “manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în afara exercitării atribuţiilor de serviciu”. Ulterior apariţiei în presă a înregistrărilor video publicate pe Facebook, procurorul Alina Mirea şi-a dezactivat contul de Facebook. Până să facă acest lucru, mai mulți prieteni i-au recomandat să se oprească din live.

”Alina ești superbă, dar un sfat prietenește.. live-ul nu face bine la volan…fă live acasă și te apreciem toți, dar când ești la volan? Ne dai fiori și …te iubim și nu vrem să zicem că te-am iubit..” i-a scris o prietenă pe facebook procuroarei.

Închide ×