News

Prognoza meteo 10 iulie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași! Unde va ploua torențial!

09.07.2019 | 19:00

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 10 iulie. Astfel, aflăm că vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, intensificări de scurtă durată ale vântului și descărcări electrice după-amiaza local în sud și în zonele de deal și munte, iar noaptea cu precădere în sud-est. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Pe suprafețe mici se vor înregistra cantități de apă mai însemnate.

Vremea în București

Vremea va fi răcoroasă. Cerul va avea temporar înnorări, iar după orele amiezii va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 13 grade.

Prognoza meteo 10 iulie
Prognoza meteo 10 iulie

Vremea în Constanța

Constănțenii vor avea parte de o zi ploioasă. Temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, iar cele mici vor scădea pânăa la 16 grade Celsius. Sunt șanse de 68% să plouă torențial în prima parte a zilei, ca mai apoi acestea să crească până la 76%! Vântul va adia cu 18 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 10 iulie
Prognoza meteo 10 iulie

Vremea în Brașov

Temperaturile vor scădea considerabil în Brașov, unde temperaturile maxime nu vor depăși 19 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 8 grade Celsius! Cerul va fi parțial însprit, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră. Sunt șanse de 24% să plouă.

Prognoza meteo 10 iulie
Prognoza meteo 10 iulie

Vremea în Iași

Ieșenii se vor bucura de o vreme frumoasă, pe 10 iulie. Chiar dacă cerul va fi ușor înorat, temperaturile vor ajunge la 23 de grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până la 12 grade Celsius. Vântul va adia cu 20 de kilometri pe oră.

Prognoza meteo 10 iulie
Prognoza meteo 10 iulie