News

Prognoza meteo 21 august. Cum va fi vremea în principalele orașe din țară. Unde va ploua

20.08.2019 | 15:10
Prognoza meteo 21 august

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru data de 21 august. Astfel, aflăm că vremea va fi în continuare călduroasă, local caniculară la amiază în zonele de câmpie din vestul și sudul țării, unde și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zonele montane unde, izolat vor fi ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade. Izolat, dimineața, vor fi condiții de ceață.

Vremea în București

Vremea va deveni caniculară la amiaza, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33 de grade, iar cea minimă de 18 grade.

Prognoza meteo 21 august
Prognoza meteo 21 august

Vremea în Constanța

Turiștii aflați pe litoral se vor bucura de o vreme superbă! Temperaturile maxime vor atinge 29 de grade Celsius, iar minimele nu vor coborâ sub 23 de grade Celsius! Cerul va fi senin și sunt doar 11% șanse de precipitații, iar vântul va adia cu 17 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 august
Prognoza meteo 21 august

Vremea în Brașov

Turiștii care aleg muntele vor avea parte de o zi superbă. La Brașov, temperatura maximă va atinge 29 de grade Celsius, iar cea minimă va scădea până la 11 grade Celsius. Cerul va fi însorit și nu sunt șanse de ploaie, iar vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 august
Prognoza meteo 21 august

Vremea în Iași

Ieșenii vor avea parte și ei de o zi superbă, cel puțin din punct de vedere meteorologic. Ceutl va fi însorit, iar temperaturile maxime vor atinge 32 de grade Celsius, pe când cele minime vor scădea până șa 17 grade Celsius. Vântul va adia cu 9 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 21 august
Prognoza meteo 21 august