News

Prognoza meteo de sâmbătă, 14 septembrie. Cum va fi vremea în București, Constanța, Brașov și Iași. Unde se răcește vremea

13.09.2019 | 17:37
Prognoza meteo de sambata 14 septembrie Cum va fi vremea in Bucuresti Constanta Brasov si Iasi Unde se raceste vremea

ANM a emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 septembrie. Astfel, aflăm că în nordul și nord-estul țării, vremea se va răci, vor fi înnorări și pe spații restrânse, cu precădere în zonele montane, trecător va ploua slab. În restul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei, iar cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în nordul Moldovei și 31…32 de grade în sudul Olteniei și al Munteniei.

Vremea în București

Vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar vântul va deveni în general moderat. Minima termică se va situa în jurul valorii de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo 14 septembrie
Prognoza meteo 14 septembrie

Vremea în Constanța

Turiștii aflați acum pe litoral se vor bucura de un weekend călduros. Temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 17 grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar vântul va sufla cu 17 grade Celsius.

Prognoza meteo 14 septembrie
Prognoza meteo 14 septembrie

Vremea în Brașov

Și în Brașov va fi vreme frumoasă. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 7 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, iar vântul va sufla cu 9 kilometri pe oră. Sunt șanse de 25% de precipitații.

Prognoza meteo 14 septembrie
Prognoza meteo 14 septembrie

Vremea în Iași

Vremea va fi una frumoasă și în Iași, unde temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la 9 grade Celsius. Cerul va fi parțial însorit, dar se pot aduna nori de ploaie. Sunt șanse de 25% de a cădea precipitații, iar vântul va sufla cu 18 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 14 septembrie
Prognoza meteo 14 septembrie